Priyanka Chopra spregovorila o 100 dneh hčerke v bolnišnici

ByUredništvo

10. maja, 2023

Priyanka Chopra spregovorila o 100 dneh hčerke v bolnišnici

Priyanka Chopra Jonas, indijska igralka, pevka in miss sveta leta 2000, je prvič spregovorila o svoji hčerki Malti Marie. Več kot tri mesece je preživela v bolnišnici NICU za nedonošenčke. Zakonca Nick Jonas in Pryjanka sta lani januarja svoje sledilce na Instagramu obvestila, da sta postala starša. Njuno hčerko je rodila nadomestna mati. Glede na to, da se je deklica rodila prezgodaj, je nekaj časa preživela na oddelku za intenzivno nego v inkubatorju. Mnoge je skrbelo njeno zdravstveno stanje.

Materinstvo jo preprosto spodbuja, da želi osvojiti svet

Chopra Jonas je v intervjuju pojasnila, da kljub težkemu obdobju uživa v materinstvu. Ko se njen delovni dan konča, komaj čaka, da pride domov in objame svojo dojenčico, ki nikoli ni brez nadzora. Z njo je vedno njena mama oziroma oče, slavni glasbenik Nick Jonas. Nick je januarja letos, skupaj z dvema bratoma, prejel zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih. Indijska igralka pravi: “Rada preživljam čas s hčerko, ko sem z njo, zame ni nič drugega. Radi se kopamo, spimo, si pripovedujemo zgodbe in ko pridejo k nam prijatelji, se vsi skupaj družimo in poskrbimo za preživljanje čim več kakovostnega skupnega časa.” Chopro Jonas je revija Times uvrstila med sto najvplivnejših ljudi na svetu. Pri reviji Forbes pa je na seznamu med sto najvplivnejših žensk.

Igralka in glasbenik sta se po rojstvu Malti močno zanašala drug na drugega. Z njo sta v bolnišnici preživela več kot sto dni. “Spomnim se, da me je Nick samo držal za ramena, jaz pa sem mu rekla, naj mi pove, kaj naj naredim, ker ne vem, kako naj se obnašam v tej situaciji,” se spominja 40-letna Priyanka, ki jo je deset let mlajši mož zelo podpiral.

Ponosno je povedala: ”Odkar se je rodil najin angelček in ko je prvič vdihnila, do danes ni ostala brez enega od naju.” Zaključila je: “Ko se zbudim in vem, da imam milijon obveznosti in težav, vem, da jih zelo enostavno rešim, ker vem, da me doma čaka nepopisna sreča in moja družina.”

vir Foto: Wikimedia