Telesni stražar princese Diane prekinil molčečnost in spregovoril o Harryju: ‘Če ga gledaš do trenutka poroke…’

Telesni stražar princese Diane je po objavi spominov spregovoril o princu Harryju. Strasti okoli spominov princa Harryja se ne umirjajo. Čeprav so mu številni napovedovali, da ne bo izdal bombastičnih skrivnosti, je to storil in sprožil burne odzive.

Kraljeva družina se za zdaj ne oglaša, a vseeno nosi posledice. Raziskave trdijo, da je njihova priljubljenost drastično padla. Zaradi tega, kar je storil, nekateri menijo, da je ‘pobegli princ’ pod popolnim nadzorom svoje žene Meghan Markle.

Telesni stražar princese Diane Ken Wharf, ki je bil njen osebni stražar od leta 1988 do 1993. Harryja pozna že od njegovega tretjega leta. Bil je zaupanja vredna oseba, ki je bila seznanjena s skoraj vsakim dogodkom njenega vsakdana. Zdaj je razkril svoje razmišljanje o tej temi.

Ob opazovanju poroke in javnih dogodkov, ki so sledili, se vidi, da je Megan popolna igralka. Nekateri pravijo, da je Harry popolnoma pod njenim nadzorom. Ken iskreno prizna, da tega ne more reči. Zdi pa se mu, da je s to zvezo nekaj narobe. Poudaril je, da je princ videti precej samozavesten in da ima zadnja tri, štiri leta dobro učiteljico.

Dianin telesni stražar dodaja: “Mislim, da ni srečen. Če ga pogledate vse do njegove poroke, je bil Harry šaljivec. Najbolj priljubljen član kraljeve družine. Potem mu je priljubljenost padla.” Trdi tudi, da Harry nikoli ni imel težav s tem, da je William postal kralj.

Harry in William sta od prvega dne vedela, kdo sta in kakšna je njuna vloga v družini. Ken se spominja dogodka, v katerem sta se mlada princa prepirala na zadnjem sedežu avtomobila, medtem, ko je Diana vozila. Harry se je naslonil na Williama in rekel: ”To je dobro zate, ti boš nekega dne kralj, jaz pa ne bom, tako da lahko delam, kar hočem.” Bistvo je, da je natanko to naredil zdaj.

vir Foto: Afp

By A.K.

Komentar: