Rebel Wilson izgubila 35 kilogramov, uspelo ji je tako!

ByA.K.

31. decembra, 2022

Rebel Wilson izgubila 35 kilogramov, uspelo ji je tako!

Avstralski  igralki in komičarki Rebel Wilson je uspelo shujšati za več kot 35 kilogramov, pred kratkim pa je razkrila, kako ji je to uspelo. V letu 2020 je, kot pravi, zaradi določenih sprememb doživela popolno psihično in fizično preobrazbo.

Wilsonova se je v procesu izgube odvečnih kilogramov trudila zaužiti manj kot 1500 kalorij na dan. Iz svojega jedilnika je skoraj povsem črtala meso in se osredotočila na beljakovine iz rib. Poleg tega je jedla več sadja in zelenjave in ena stvar, ki jo je poudarila, je bila, da si nikoli ni odrekla nezdrave hrane, če se ji je zahotelo. Seveda je uživala vse zmerno.

Poleg prehrane je redno trenirala z osebnim trenerjem Jonom Castanom do sedem dni na teden. Osredotočali so se predvsem na visokointenzivne intervalne treninge, včasih pa so trenirali tudi večkrat na dan.

Ker je igralka dosegla ciljno težo, je prešla v fazo vzdrževanja in še naprej sledi določenim pravilom. 

“Čeprav ne pazim več strogo, kaj jem, še vedno pazim, da je vsega v zmernih količinah. Če pridobim kakšen kilogram, se zaradi tega ne vznemirjam, saj se zavedam, da bom s treningi in dieto prišla nazaj na želeno težo,” je ob neki priložnosti razkrila, piše Women’s Health.

Ne spreglejte…

Rebel Wilson naznanila rojstvo hčerke

Rebel Wilson, avstralska igralka in komičarka je naznanila rojstvo svojega prvega otroka. Deklico je za Wilsonovo rodila nadomestna mati.

Zvezdnica Bridesmaids in Pitch Perfect je na spletu delila prvo sliko hčerke Royce Lilly in jo opisala kot “čudovit čudež”… več tukaj.

Foto: Zajem zaslona