meditating woman standing in front of a projection

Konec obdobja retrogradnega Marsa, veliko olajšanje za ta znamenja

Mars je vstopil v Dvojčka 20. avgusta 2022 in bo tam ostal do 25. marca 2023. 30. oktobra 2022 se je Mars začel retrogradno premikati, kar bo trajalo do 12. januarja 2023. To je nenavadno dolgo časa, ki ga lahko ta planet preživi v enem znamenju, za to pa je odgovorno njegovo retrogradno gibanje. 

Planet je retrograden, ko se zdi, da se giblje nazaj skozi Zodiak.

Njegovo retrogradno gibanje skozi dvojčka nam je oteževalo koncentracijo in prinašalo prepire in težave pri komunikaciji. Mnogi so tožili o utrujenosti, padcu motivacije in izgubi optimizma. Ker se je novo leto začelo s tremi retrogradnimi planeti (Marsom, Merkurjem in Uranom), so se težave leta 2022 prenesle v leto 2023.

S koncem retrogradnega Marsa v četrtek, 12. januarja, se končno prebudimo iz letargije. Začutili bomo dotok pozitivne energije in motivacije in stvari se bodo začele premikati z mrtve točke. Slednje bo koristilo vsem, a ta štiri znamenja bodo občutila največje olajšanje.

Dvojčka

Ker se je dogajalo v vašem znamenju, je imel na vas največji vpliv retrogradni Mars. Zadnjih nekaj mesecev je bilo za vas frustrirajočih in zdelo se vam je, da si ne morete ujeti oddiha. To je lahko povzročilo živčnost, pesimizem in konflikte. Po četrtku boste lahko bolje nadzorovali svojo energijo. Našli boste navdih in začeli dosegati, kar želite. Novi začetki so pred vami.

Strelec

Retrogradni Mars je vplival na vaše povezave in odnose z okoljem. Verjetno ste imeli veliko nesoglasij. Ljudje so od vas veliko zahtevali in nekateri odnosi so morda razpadli. V prihajajočem obdobju boste vzpostavili ravnovesje v intimnih odnosih. Osredotočili se boste na ljudi, ki si zaslužijo vašo pozornost, in se distancirali od tistih, ki imajo na vas negativen vpliv.

Ribi

Retrogradni Mars je v vas vzbudil številna čustva. Verjetno vam je manjkalo podpore bližnjih ljudi. Morda so se doma ali v družini pojavile težave, ki so vas precej izčrpale. Zdaj boste končno dobili podporo, ki vam bo pomagala, da se boste počutili dovolj varne in samozavestne, da začnete z novimi prizadevanji.

Devica

Naporni meseci so za vami. Mnogi so menili, da ne dosegajo svojih ciljev in so se soočali z neuspehi in zamudami. Morda je prišlo do povečanja odgovornosti in ste bili preobremenjeni in pod stresom. Mars zdaj prinaša olajšanje in vam pomaga jasneje videti smer, v katero greste, ter si zastaviti nove dolgoročne cilje.

Ne spreglejte…

Ta znamenja horoskopa se ne bodo nikoli opravičila

Ta zamenja horoskopa se nikoli ne želijo opravičiti, ker menijo, da jih to dela šibke. Nekateri ljudje mislijo, da imajo vedno prav in le v redkih situacijah morda priznajo, da so naredili napako ali nekoga prizadeli. Vendar se tudi takrat niso pripravljeni opravičiti… več tukaj.

vir