Rita Ora na plaži: ‘Trebušne mišice nastajajo v kuhinji’

ByAna Koren

25. marca, 2023

Rita Ora na plaži: ‘Trebušne mišice nastajajo v kuhinji’

Ko počasi odštevamo do poletja, se je za nekatere zvezde kopalna sezona začela in že uživajo na plaži. Ena izmed njih je tudi pevka Rita Ora , ki je s svojimi sledilci delila fotografije s plaž v Dubaju. Potem, ko je zablestela na gala preprogi zabave Vanity Fair, je pevka odpotovala v toplejše kraje. Tam se pripravlja na veliki nastop ob odprtju novega luksuznega resorta, prosti čas pa izkoristi za uživanje na soncu.

Na Instagramu je delila več modnih kombinacij, ki si jih lahko omislimo na enem od glasbenih festivalov. Od roza denim mini krila, do krila iz pletenega naravnega materiala in telovnika iz vezenih perl. Ob tem je v ospredje postavila svoje izklesane trebušne mišice.

Pevka redno telovadi z osebno trenerko številnih zvezdnikov Jenny Francis-Townson , ki je nekoč dejala, da njene trebušne mišice niso nastale po naključju. Njene vaje so posebej usmerjene v predel trebuha in jedro. Trebušnjake izvaja petkrat na teden. Na Instagramu je delila nekaj vaj, s katerimi ohranja napeto postavo. Rita Ora poleg boksanja in izvajanja plankov zraven klasičnih trebušnjakov izvaja tudi dvige nog. Izvaja torej dvige nog, ki aktivirajo trebušne mišice.

”Trebušne mišice se delajo v kuhinji,” je dodala njena trenerka. Pevka je priznala, da nikoli ne strada, ima pa uravnoteženo prehrano, ki temelji na sredozemski prehrani. Izogiba se kruhu in sladkorju. Dan začne z dvema kuhanima jajcema s šparglji in pol skodelice kosmičev z mandljevim mlekom. Za kosilo običajno izbere piščanca, zelenjavo in ribe. Za večerjo pa poje še ribo z zelenjavo, krompirjem in zdravo sladico. Sladkarijam se še vedno ne more popolnoma upreti, se pa trudi porcijo prepoloviti.

Princesa.si Foto: Wikimedia