Rjava je nova črna: Najbolj eleganten barvni trend zime 2023

Privlačnost rjave kot nevtralne barve je neomajna, zlasti to zimo 2023. Njegova vsestranskost omogoča brezhibno integracijo z množico drugih barv in stilov, s čimer si zagotavlja mesto priljubljene med modno naprednimi posamezniki.

Rjava je barva, ki jo je mogoče stilizirati na številne načine, ključna pa je njen potencial, da je videti preprosto šik. Torej, ne oklevajte in ga nosite, še posebej, če še ni bil vključen v vašo garderobo.

Mešanje in ujemanje različnih odtenkov rjave lahko povzroči eleganten monokromatski ansambel. Če na primer združite svetlo rjave hlače s temno rjavo srajco ali bluzo, lahko naredite osupljiv outfit.

Poleg tega sorodnost rjave z drugimi nevtralnimi odtenki, kot so bela, črna, siva in smetanasta, ustvarja vizualno privlačno paleto. Ta kombinacija daje eleganten in prefinjen videz, ki je brezčasen.

Rjava se lepo ujema tudi s kontrastnimi barvami, kot so modra, zelena, oranžna in rdeča. Na primer, rjave hlače ali krilo lahko kombinirate z modro bluzo ali pa jih dopolnite z oranžnimi dodatki za piko na i.

Zakaj ne bi objeli zimske mesece in svoji obleki dodali rjavo kapo, šal, pas ali torbo? Ti dodatki lahko vsakemu videzu dodajo ravno pravšnjo količino rjave barve, odvisno od tega, ali imate raje subtilen pridih ali izrazit kos.

Poleg tega je rjava obutev, tako kot škornji ali čevlji, dobra podlaga za različne outfit kombinacije, ki se odlično podajo k kavbojkam, krilom ali oblekam. Raznolikost rjave obutve pa je je neprekosljiva, zato je nepogrešljiva za vsako zimsko garderobo.

vir

Foto: Portal24