Rob Lowe delil 2 skrivnosti svojega 31-letnega zakona

ByAna Koren

29. aprila, 2023

Rob Lowe delil 2 skrivnosti svojega 31-letnega zakona

Slavni igralec Rob Lowe je z ženo poročen 31 let. Zdaj je razkril, v čem je njuna skrivnost. Vsi se bodo strinjali, da uspešnega zakona, ki traja 31 let, ni enostavno ohraniti.  Prav to je uspelo hollywoodskemu igralcu Robu Loweju in njegovi ženi Sheryl Berkoff. Igralec je prav na to dejstvo opozoril kot gost radijskega podcasta “Miza za dva” v pogovoru z voditeljem Bruceom Bozzijem na iHeartRadio. Lowe je razložil, kaj je njemu in njegovi ženi pomagalo vzdrževati harmoničen odnos tri desetletja.

Rob je uvodoma povedal: “Poroka je težka povsod, ne samo v Hollywoodu – povsod. Sheryl je bila in je še vedno moja najboljša prijateljica. Torej, če se poročiš z nekom, ki ni tvoj najboljši prijatelj, si že na začetku v slabšem položaju, ker bo to ostalo. Druge stvari so kot plimovanje, poplave ali suše.”

A to še ni vse, ključni sta še dve stvari, ki ju z ženo cenita in izvajata v svojem odnosu. Sposobnost odpuščanja je ena izmed njih, omogoča, da gre odnos naprej. “Ljudje pravijo, da je za poroko potrebno veliko dela. Nisem prepričan, da je treba delati, vendar je treba odpuščati in se dobro zavedati, da je treba izbrati bitke, v katerih si pripravljen umreti,” je dodal igralec. A to še ni vse, Lowe je nato delil nasvet, ki ga mnogi morda ne bodo odkrili, še posebej, če gre za kakšnega vašega sorodnika starejše generacije. Vendar je nekaj, kar loči ljubezen in zakon od vseh drugih – to je telesna intimnost.

Igralec je priznal, da je ohranjanje “fizične iskrice” še en pomemben dejavnik uspešne dolgoročne zveze. “Resnično verjamem, da potrebuješ ogenj. Če ga nimaš – in to je stvar kemije – si v težavah. Še vedno ga imam s Sheryl, moraš ohranjati ogenj,” je razkril Rob. ”Tudi pride in gre, so trenutki, ko si bolj ‘a ne’, potem pa pride obdobje, ko si nor na nekoga,” je sklenil. Lowe in Berkoff sta poročena od leta 1991. Spoznala sta se leto prej, ko sta snemala Robov erotični triler “Bad Influence”. Par ima dva sinova, Matthewa Edwarda (30) in Johna Owena (28).

Princesa.si Foto: Wikimedia