Robbie Williams iz občinstva izbral isto osebo

ByAna Koren

29. marca, 2023

Robbie Williams iz občinstva izbral isto osebo

Priljubljeni glasbenik Robbie Williams je trenutno na slavnostni evropski turneji “XXV European tour”. Nastopa pred razprodanimi arenami in dvoranami po stari celini. Williams je v svoji 25-letni samostojni karieri, še dlje pa kot član skupine Take That, zagotovo doživel marsikaj. A ena stvar, ki se mu je zgodila v Budimpešti, ga je dobesedno podrla z nog. Dogodek ga je tako šokiral, da ga je britanski glasbenik delil na svojem Instagram profilu.

V enem delu koncerta Williams izbere nekoga iz občinstva, da se mu pridruži na odru. V Budimpešti je iz polne Budimpeške arene naključno izbral moškega, ki ga je izbral že pred 20-imi leti. To naključje ga je tako osrečilo, da je navdušeni Robbie, delil njune skupne fotografije. Šokiralo ga je, ko je izvedel, da je leta 2003 na koncertu v Budimpešti iz občinstva izvlekel isto osebo.

Ob fotografijah je Robbie zapisal: “To se je zgodilo neko noč v Budimpešti. Nekoga sem izbral iz množice, da pride na oder. In kar je nenavadno, izbral sem istega tipa, ki sem ga izbral iz množice v Budimpešti pred 20 leti! Možnosti so 1 proti 174.240.000. Lepo te je videti še enkrat gospod.” Na sliki lahko vidite, da je bil Williams tokrat izjemno vesel in je poziral naslonjen na moško ramo.

XXV European tour… več na Princesa.si

Foto: Wikimedia