Roberto Cavalli pri 82 postal novopečeni očka

ByAna Koren

9. marca, 2023

Roberto Cavalli pri 82 postal novopečeni očka

Italijanski modni oblikovalec Roberto Cavalli (82) je spet postal očka. To je za Cavallija sicer že šesti otrok. Novorojenega sina je dobil s 45 let mlajšo švedsko manekenko Sandro Nilssen. Slednja je sicer bolj znana kot Sandra Bergman.

Cavalli in Sandra sta v zvezi že nekje od leta 2014. Družino pa sta zdaj razširila s še enim članom, ki sta ga imenovala po Cavallijevem očetu – Giorgio. Cavalli je v pogovoru za italijansko Novella povedal, da je Sandra po porodu v redu. “Otrok, ki se je rodil pred tednom dni v Firencah, je zdrav in lep. Ko sem ga videl so me prevzela čustva,” je dejal Cavalli.

Ima že pet otrok

“Imenovali smo ga Giorgio, po mojem očetu, ki so ga nacisti ubili med pokolom v Cavriglii, ko sem bil star le štiri leta,” je dejal Cavalli.

Italijanski modni guru ima dva otroka, Tomassa in Cristino, iz prvega zakona s Silvanello Giannoni, s katero sta bila skupaj od leta 1964 do 1974. Nato ima Roberta, Rachel in Daniele iz drugega zakona z Evo Mario Duringer. Giorgio, ki ga ima z 38-letno nekdanjo švedsko manekenko in Playboyevo zajčico iz leta 2008 je tako njegov šesti otrok.

Foto: Pexels vir

Ne spreglejte…

Lamborghini razkril, kaj bo poganjalo naslednika Aventadorja

Italijanski proizvajalec prestižnih športnih avtomobilov je razkril prve podrobnosti, povezane s pogonom naslednika Aventadorja… več tukaj.