Rojeni v teh znamenjih, najdejo ljubezen v zrelih letih

ByA.K.

24. januarja, 2023
Foto: Pexels

Rojeni v teh znamenjih, najdejo ljubezen v zrelih letih

Nekateri ljudje, ko so mladi ne najdejo sreče v ljubezni. Najpogosteje so zaprti vase, nezaupljivi ali nesamozavestni, zato težko najdejo primernega partnerja. Z leti postanejo zrelejši in modrejši, zato so pravzaprav šele takrat pripravljeni na ljubezen.

V astrologiji za ta znamenja velja, da pravo ljubezen doživijo v starejših letih.

Kozorog

Kozorogi so zadržani in se bojijo zavrnitve, zato jim vse, kar je povezano s spogledovanjem in zapeljevanjem, povzroča stres. V mladosti so nesamozavestni, ko pa pri določenih letih postanejo uspešni, njihova samozavest zraste in se drzneje podajo v zapeljevanje. Kozorogi najdejo zadovoljstvo v zreli ljubezni, kjer poudarek ni toliko na romantiki in seksu, temveč na razumevanju in prijateljstvu.

Ribi

Ribe so največje sanjače zodiaka, zato težko najdejo partnerja. Pogosto se spuščajo v odnose z ljudmi, ki jim pripisujejo neobstoječe lastnosti, kar vodi v razočaranje. Kljub temu nikoli ne obupajo nad svojimi sanjami. Z leti pridobivajo izkušnje, ki jim pomagajo, da postanejo bolj realistični in dvignejo lestvico pri izbiri partnerja. Zaradi tega običajno najdejo pravo ljubezen pozneje v življenju.

Devica

Device vedno želijo imeti vse pod nadzorom. So veliki perfekcionisti, kar jim lahko koristi v službi, ne pa tudi v intimnem življenju. Mlajše device so nagnjene k paniki in se bojijo vezati, zato držijo snubce na distanci. Z leti dozorijo in spoznajo, da ni nič narobe, če se prepustiš čustvom in nekoga spustiš v svoje življenje.

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Začelo se je kitajsko novo leto: Kaj lahko pričakujemo v letu zajca?

Kitajsko novo leto se je začelo 22. januarja, trajalo bo do 9. februarja 2024 in poteka v znamenju vodnega zajca. Lansko leto je bilo v znamenju tigra in za mnoge intenzivno in naporno. Leto zajca bo veliko mirnejše in nam bo prineslo priložnost za introspekcijo in postavljanje novih ciljev… več tukaj.