Ronaldo in njegova pravila za otroke, eno šokira

ByA.K.

22. januarja, 2023 , ,

Pravila, ki jih ima Ronaldo za otroke, eno vas bo šokiralo


Vsak starš za svoje otroke želi najboljše in Cristiano Ronaldo ni izjema. Slavni napadalec ima pri vzgoji visoke standarde, poudarek je na zdravem življenjskem slogu in strogo načrtovani prehrani.

Ronaldo je leta 2010 dobil sina Cristiana Ronalda mlajšega, identitete mame, ki v dečkovo življenje sploh ni vpletena, ni želel razkriti. Junija 2017 sta se mu s pomočjo nadomestne matere rodila dvojčka Evo in Mateo. Novembra istega leta je z zaročenko Georgino Rodriguez dobil hčerko Alano. Aprila 2022 je Georgina rodila dvojčka Angela in Bello, a je deček kmalu po rojstvu umrl.

Poglejmo, kako Ronaldo in Georgina vzgajata svojih pet otrok.

Cristiano Ronaldo Jr. več ur na dan trenira nogomet

Slavni nogometaš je v Netflixovem dokumentarcu I Am Georgina poudaril, kako pomembno je otrokom izkazovati ljubezen in prijaznost ter kako jih v nekaj ne bi nikoli silil. Njegov sin medtem trenira nogomet več ur na dan. Ronaldo je v istem dokumentarcu dodal, da lahko postane odličen nogometaš, če bo ostal predan športu. Prav tako se je sin od očeta naučil tuširati se z mrzlo vodo in ne jesti hitre hrane.

Ronaldo in njegovi otroci živijo zdravo, a strogo življenje

“Držim se visokoproteinske diete z veliko zdravimi ogljikovimi hidrati, polnozrnatimi izdelki, sadjem in zelenjavo ter se izogibam sladkarijam,” je svojo prehrano nekoč opisal Portugalec. Prav tako Ronaldo nikoli ne uživa gaziranih pijač in pije veliko vode. Takšen način prehranjevanja velja tudi za ostale člane njegove družine.

Ronaldovi otroci telovadijo po sladkarijah

Kljub strogi dieti smejo Ronaldovi otroci občasno uživati ​​kakšno poslastico. Ronaldo je avgusta 2016 objavil videoposnetek takrat šestletnega Ronalda Jr., ki teče na tekalni stezi z besedami: “Jedli smo sladoled, zdaj je čas za telovadbo.”

Ronaldo vlaga v izobraževanje svojih otrok

Ronaldovi otroci so vpisani v prestižno šolo za milijonarje na Portugalskem, ki velja za eno najboljših v državi.

Ronaldovi otroci potrebujejo veliko prostora in zasebnosti

Ronaldova zaročenka Georgina je v dokumentarcu omenila, da njihova družina potrebuje razkošje, ne le doma, ampak tudi na potovanju.

“Potrebujemo veliko sob, zasebni bazen, enostaven dostop do marine, ki lahko sprejme majhen čoln, in večji kos zemlje, da nam ni treba zapustiti vile, če želimo otroke peljati na sprehod,” je rekla Georgina.

Ronaldo vzdržuje strog higienski režim

Ronaldova telesna aktivnost in prehrana nista edino, česar se morajo držati njegovi otroci. Pomembna je tudi osebna higiena. Tako je nogometaš nekoč na Instagramu delil posnetek, v katerem preverja, ali so si vsi njegovi malčki pred jedjo umili roke.

Tudi Georgina ne dela, kar hoče

Čeprav se je dolgo pisalo, da Georgina od partnerja na mesec prejme 100.000 evrov žepnine, je ta denar pravzaprav namenjen predvsem otrokom. Uporablja se za nakup živil, usposabljanja, šolnine in vsega drugega, kar potrebujejo. Kar ostane lahko Georgina porabi zase.

vir Foto: Instagram

Ne spreglejte…

Psihologi opozarjajo na posledice sramotenja otroka, nikomur jih ne želite

Neželene posledice sramotenja otroka lahko starši povzročijo nezavedno. Številnim staršem se, pogosto nehote zgodi, da z določenimi besedami ali odzivom na vedenje, prizadenejo in spravijo svoje otroke v zadrego. Psihologi opozarjajo, da to lahko nanje zelo negativno vpliva… več tukaj.