Ronaldova izbranka na tekmi Portugalska-Švica pozirala za Instagram

ByA.K.

7. decembra, 2022

Ronaldova izbranka je na tekmi med Portugalsko in Švico pozirala za Instagram

Ronaldova izbranka je na tekmi med Portugalsko in Švico pozirala za Instagram. Portugalska je v osmini finala svetovnega prvenstva razblinila sanje Švici, saj so Ronaldo in soigralci slavili s 6:1.  Portugalski navijači so dolgo proslavljali na tribunah, fotografi pa niso zamudili posnetka Ronaldove partnerke Georgine Rodriguez, ki se je naštel za tekmo.

Georgina je na tekmo prišla brez otrok in je bila urejena od glave do pet. Atraktivna Španka je nosila črno obleko, ki je razkrivala njen dekolte, a si je zaradi strogega kodeksa oblačenja v Katarju zakrila ramena. Na rokah je imela veliko nakita, kombinacijo pa je popestrila z drago torbico Chanel.

Na fotografijah je razvidno, da je s seboj pripeljala pomočnike, ki so jo fotografirali za Instagram.

Ne spreglejte…

Ronaldo ima nov klub in največjo pogodbo v zgodovini nogometa

Ronaldo ima nov klub in največjo pogodbo v zgodovini nogometa. Ronaldo je namreč blizu dogovora s savdskim Al Nassrom. Portugalec, ki so ga po seriji škandalov sredi sezone izločili iz Manchester Uniteda, bi v Savdski Arabiji zaslužil 200 milijonov evrov na sezono, navaja Marca. Savdijci so mu pripravili pogodbo za dve leti in pol… več tukaj.

Foto: Zajem zaslona Instagram