Ryan Gosling uvedel nov trend

ByAnja Kadič

2. avgusta, 2022 ,
Ryan Gosling uvedel nov trend moške porjavitve

Če že niste počitnikovali v letovišču Barbie’s Dream Digital Detox, pa ste verjetno že videli fotografije Ryana Goslinga na snemanju filma o Barbie. Gosling, ki je že tako ali tako podoben Kenu, se je za to vlogo pobarval v platinasto blond barvo. Videz pa ne bi bil popoln brez manj kričečega. Njegova porjavelosti.

Za Goslingovo novo sijočo podobo je odgovorna strokovnjakinja za solarije Kimberly Nkosi. Strokovanjakinja je poleg navdiha za videz razkrila tudi, kako je prišla do takšnega rezultata. “Pri uporabi sredstev za sončenje brez sonca ne gre za to, da nekaj popršiš in upaš na najboljše,” je zapisala na Instagramu.

“Bolj kot za videz gre za občutek. Poleg tega je pri delu na snemanju treba upoštevati veliko stvari. Kamera namreč ujame vsako najmanjšo podrobnost in lahko popolnoma spremeni videz ragorele kože. Pozornost na to in doslednost sta ključna za vsakokratno brezhibno zagorelost.” Nkosi je uporabila samoporjavitveno vodo Isle of Paradise v odtenkih Medium in Dark.

Sijaj Gos je del trenda za poseben segment prebivalstva. Trend imenujmo ljudje, ki imajo radi privlačne moške. Zdi se, da fantje končno spoznavajo, da ni nič narobe, če jim malce pomagamo pri sončenju. Samoporjavitev je navdušila tudi najbolj znane ženske.

Sijaj Gos je del trenda za poseben segment prebivalstva. Trend imenujmo ljudje, ki imajo radi privlačne moške.

Goslingova žena Eva Mendes je v oddaji The Talk povedala, da je Goslinga prosila za spodnje perilo znamke Ken. Njena zaljubljenost v porjavelega moža je bila tako globoka, da je Jezebel zapisal: “Eva Mendes morda preveč podpira preobrazbo Ryana Goslinga v lutko Kena.”

Porjavitev dela čudeže tudi pri drugih moških. Pete Davidson se je za to odločil pred nastopoma na večerji dopisnikov Bele hiše in Met Gali. Kaj je razkrilo njegovo novo obarvanost? Dejstvo, da se je toliko ljudem nenadoma zdel zelo seksi. Ti znanstveni izsledki vodijo do nespornega zaključka. Potrebujemo več fantov, ki se bodo pripravljeni porjaviti.

Spreji za porjavitev, ki so bili nekoč rezervirani za moške iz Jersey Shore in Love Island, postajajo vse bolj razširjeni. In zakaj ne? Sončenje brez sonca je hitro. Predvsem pa izboljša samozavest in čustva. Ali si ne zaslužimo vsi svojega barbikinega sijaja?

Vir slik: Rolling Stones, ELLE