S hotelskega okna v Indiji padel eden najbogatejših ruskih politikov

S hotelskega okna v Indiji padel ruski politik, poslanec in multimilijonar Pavel Antov, član Putinove stranke Enotna Rusija. Po skrivnostnem padcu s hotelskega okna je bil Antov najden mrtev pred hotelom v Indiji.

Britanski tabloidi, ki se sklicujejo na indijske medije Pišejo, da je ruski tajkun, lastnik znane tovarne klobas, skočil s strehe hotela in da so ga našli v mlaki krvi. Njegov indijski vodnik ga je odpeljal v lokalno bolnišnico, a so ga tam razglasili za mrtvega.

Antov je bil s tremi prijatelji na izletu ob svojem 66. rojstnem dnevu. Mediji poročajo, da je nekaj dni pred njim po srčnem infarktu umrl eden od njegovih prijateljev. Dodajajo, da ni izključeno, da je Antov storil samomor zaradi smrti prijatelja.

Smrt Antova je potrdil ruski konzul v Kalkuti in za Tass povedal, da je Antov padel skozi okno hotela.

“Pozorno spremljamo preiskavo,” je dejal konzul.

Antov je kritiziral napad na Ukrajino

Junija je Antov kritiziral napad na Ukrajino in zračne napade na Kijev označil za ruski teror, poroča Daily Mail, a se je za takšne izjave kmalu opravičil. Dejal je, da je bil njegov komentar nesporazum in da je vedno podpiral Putina in cilje njegove vojaške operacije.

Antov je bil med najbogatejšimi ruskimi politiki, dvakrat je bil na Forbesovi lestvici najbogatejših Rusov.

Nenadoma umrl direktor ruske ladjedelnice, ki izdeluje vojaške podmornice

Nenadoma je umrl direktor velike ruske ladjedelnice, specializirane za vojaške podmornice. Sanktpeterburška ladjedelnica je sporočila, da je direktor Aleksandar Buzakov umrl, vendar podrobnosti ni izdala, poroča Sky News

Buzakov je bil direktor ladjedelnice 11 let. Zaslužen je za ohranjanje in povečevanje števila naročil sodobnih nejedrskih podmornic, površinskih ladij in podvodnic, ki se lahko potopijo v velike globine… vrč tukaj.

Foto: vladtv.ru

By A.K.

2 thoughts on “S hotelskega okna v Indiji padel ruski politik”

Komentar: