Sanjskega zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga je konec

ByA.K.

14. januarja, 2023

Sanjskega zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga je konec

Saša Lendero in Miha Hercog sta pred dvema letoma okronala svoje več kot 20 let dolgo razmerje s poroko. Pevka je zdaj sporočila, da sta se z glasbenim producentom razšla.

Saša se je ob tem zahvalila se je vsem, ki so o razhodu slutili že dlje časa, a s svojimi vprašanji niso otežili situacije. S hčerko Ario sta namreč potrebovali čas, da se sprijaznita z bolečino, ki pride z razhodom dolgoletne zveze. Saša je zapisala, da bosta z Miho še naprej ljubeča starša 13-letni hčeri, ostajata pa tudi ustvarjalni glasbeni tandem.

Pevka je zapisala, da je v preteklih letih delila marsikatere radostne in grenke trenutke svojega življenja, a si nikoli ni mislila, da bo morala deliti to, kar mora deliti danes.

“Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko, a zdi se, da je tudi to življenje.” 

Vsi izkusimo izgube

Vsi izkusimo izgube, a jih je bilo v njenem življenju v zadnjih nekaj letih premnogo je zapisala in nadaljevala: “Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve … In morda bom nekoč tudi jaz razumela …” 

“Čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje,” je zapisala Saša. Dodala je, da sicer ne ve, kaj bo v prihodnosti prineslo življenje, a ve, da se bo pogumno in z dvignjeno glavo soočila z vsem, kar prihaja.

“Sem in ostajam svoja in vaša levinja, ki ne gre na kolena!” Na koncu je zapisala, da z Miho ostajata ljubeča in skrbna starša 13-letni Arii in bosta še naprej ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini.

Vir Foto: Zajem zaslona

Ne spreglejte…

Saška Lendero: Tisto noč je odšla in del mojega srca z njo

Saška Lendero: Tisto noč je odšla in del mojega srca z njo. Saška se je spomnila  na preminulo mamo in na Instagramu delila ganljiv zapis, ki ji ga je namenila.

Slovo od ljubljenih je hudo boleče, kar je v svojem življenju doživela tudi naša priljubljena pevka Saška Lendero. Pred tremi leti je namreč za rakom umrla njena mama. V spomin nanjo je Saška na instagramu objavila ganljiv zapis s fotografijo treh generacij – mame, sebe in hčere… več tukaj.