Sanjskega zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga je konec

Saša Lendero in Miha Hercog sta pred dvema letoma okronala svoje več kot 20 let dolgo razmerje s poroko. Pevka je zdaj sporočila, da sta se z glasbenim producentom razšla.

Saša se je ob tem zahvalila se je vsem, ki so o razhodu slutili že dlje časa, a s svojimi vprašanji niso otežili situacije. S hčerko Ario sta namreč potrebovali čas, da se sprijaznita z bolečino, ki pride z razhodom dolgoletne zveze. Saša je zapisala, da bosta z Miho še naprej ljubeča starša 13-letni hčeri, ostajata pa tudi ustvarjalni glasbeni tandem.

Pevka je zapisala, da je v preteklih letih delila marsikatere radostne in grenke trenutke svojega življenja, a si nikoli ni mislila, da bo morala deliti to, kar mora deliti danes.

“Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko, a zdi se, da je tudi to življenje.” 

Vsi izkusimo izgube

Vsi izkusimo izgube, a jih je bilo v njenem življenju v zadnjih nekaj letih premnogo je zapisala in nadaljevala: “Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve … In morda bom nekoč tudi jaz razumela …” 

“Čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje,” je zapisala Saša. Dodala je, da sicer ne ve, kaj bo v prihodnosti prineslo življenje, a ve, da se bo pogumno in z dvignjeno glavo soočila z vsem, kar prihaja.

“Sem in ostajam svoja in vaša levinja, ki ne gre na kolena!” Na koncu je zapisala, da z Miho ostajata ljubeča in skrbna starša 13-letni Arii in bosta še naprej ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini.

Vir Foto: Zajem zaslona

Ne spreglejte…

Saška Lendero: Tisto noč je odšla in del mojega srca z njo

Saška Lendero: Tisto noč je odšla in del mojega srca z njo. Saška se je spomnila  na preminulo mamo in na Instagramu delila ganljiv zapis, ki ji ga je namenila.

Slovo od ljubljenih je hudo boleče, kar je v svojem življenju doživela tudi naša priljubljena pevka Saška Lendero. Pred tremi leti je namreč za rakom umrla njena mama. V spomin nanjo je Saška na instagramu objavila ganljiv zapis s fotografijo treh generacij – mame, sebe in hčere… več tukaj.

By A.K.

2 thoughts on “Sanjskega zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga je konec”

Komentar: