Sanjski Gregor Čeglaj v ZDA kupil sanjsko vilo, od kod mu denar?

ByA.K.

10. avgusta, 2022

Sanjski Gregor Čeglaj v ZDA kupil sanjsko vilo, od kod mu denar?

Gregor Čeglaj je za Cosmopolitan povedal, kaj točno dela v ZDA. S čim točno služi denar. Pokazal pa je tudi prvo fotografijo nove vile.

V minulih tednih je Gregor Čeglaj večkrat povedal, da ima v Združenih državah Amerike vse, kar si je kadarkoli želel. Za vrnitev v Slovenijo bi zato potreboval res dober razlog. V ZDA živi z bratom Urošem. Brata je preteklih letih, zaradi življenja na različnih kontinentih, zelo pogrešal. Kariero sta zdaj začela ustvarjati skupaj.

Sanjski Gregor je novinarki Cosmopolitana priznal, da je bila ena od poslovnih naložb, ki jo je storil v zadnjem času, tudi nakup sanjske vile na jezeru Canyon lake.

“To hišo sva z bratom kupila in jo oddajava, ker je na jezeru in se jo nama bolj splača oddajati kot tam živeti,” je povedal. Hiša je res videti velika.

 “Življenje po selitvi je super, tudi v Sloveniji sem se imel dobro, ampak že dolgo časa sva z bratom načrtovala, da se preselim v ZDA, saj sva že tri leta nazaj skupaj odprla solarno podjetje, kar je bil tudi pravi razlog za selitev. V zadnjih treh mesecih sem odprl še dve novi podjetji, tretjega, četrtega in petega pa še odpiramo,” je za Cosmopolitan povedal Gregor.

Vir: Govori.se/Cosmopolitan Foto: Gregor Čeglaj osebni arhiv/Cosmopolitan