Sanjski moški Blaž Režek Kričej, kaj si je kupil?

ByAna Koren

11. decembra, 2022

Sanjski moški Blaž Režek Kričej, kaj si je kupil?

Sanjski moški​ Blaž Režek Kričej si je pred leti za svojo prvo plačo kupil uro in zapestnico s sidrom. Ker mu morje veliko pomeni, je zapestnico vsa leta nosil vsepovsod. Z njo je tudi plaval zato je sol njegov nakit močno načela.

Pri nakupu nove ure, za katero se je odločil pred kratkim, je Blaž naletel na še eno presenečenje. Prodajalec mu je ponudil, da mu bodo zapestnico popravili. Kar ga je močno razveselilo, saj se bo ujemala z novo uro, ki ga zaradi modrega odtenka prav tako spominja na morje.

“To je res izjemna ura,” je povedal Blaž, saj je tudi vodotesna do 200 metrov globine, mladenič pa je pravi morski volk in strasten potapljač.

Vir: Slovenske novice Foto: Blaž Režek Kričej osebni arhiv

Ne spreglejte…

Alenka Gotar jezna zaradi odločitve RTV: Eme ne bo!

Alenki Gotar je prekipelo zaradi načina izbora slovenskega evrovizijskega predstavnika. Novica, da je RTV Slovenija izbrala predstavnika na Evroviziji kar na internem izboru je marsikoga presenetila. Ema tako odpade.

Slovenija v Liverpool pošilja člane zasedbe Joker Out, ki skladbe sploh še nima posnete. To je močno razburilo Alenko Gotar, ki je med drugim predsednica komisije za glasbo programskega sveta RTV Slovenija, saj je vodstvo odločitev sprejelo “mimo naše vednosti”, je dejala za Slovenske novice… več tukaj.