Sanjski moški: neizbrana Hana Ševič ni več samska

ByA.K.

25. decembra, 2022

Sanjski moški: neizbrana Hana Ševič ni več samska

Hana Ševič, je svetlolaska, ki se je prebila med zadnje štiri osvajalke ‘sanjskega moškega’. Blaž Kričej Režek ji v predzadnji oddaji ni podelil vrtnice zato je sočasno z Laro Mlaker oddajo zapustila.

“Vesela sem, da sem bila del te ljubezenske zgodbe, čeprav nisem prišla v superfinale. Nekako sem pričakovala, da bom tisti dan odšla domov, saj sem videla, da je imel Blaž večjo kemijo z drugimi dekleti,” je dejala za 24ur. Hkrati je poudarila da se je ob Blažu vedno počutila odlično.

Hana pravi, da so bile zanjo največje presenečenje nekatere Blaževe izjave- Odzivi drugih žensk Hane niso presenečali, saj je že v šovu nekako vedela, kaj  točno si mislijo, saj so bivale skupaj. 

Ker je bil šov sneman že pred časom, se je od takrat spremenilo tudi njeno ljubezensko življenje. Dobila je namreč svojega srečnega izbranca. »Vsem, ki razmišljajo, da bi se prijavili v šov Sanjski moški, svetujem, da gredo. Je neverjetna izkušnja in ne bo vam žal,« pravi Hana, ki jo bomo morda po njenih besedah spet videli na malih zaslonih. 

Vir: Slovenske novice Foto: Zajem zaslona Instagram

Ne spreglejte…

Kristina Miler v intervjuju  pojasnila marsikaj

Kristina Miler v intervjuju  pojasnila marsikaj, s tem pa je lahko vseh ugibanj konec. Navkljub hitremu razhodu z Blažem Kričejem Režkom Kristina ostaja še vedno nasmejana in pozitivna 21-letnica, ki smo jo lahko spoznali med šovom Sanjski moški. V pogovoru z nami nam je razkrila marsikaj zanimivega ter med drugim razkrila, da ljubezenski zvezi z Blažem še vedno pušča odprta vrata… več tukaj.