Sarah Jessica Parker prisega na romantično kmečko bluzo 

ByAnja Kadič

11. avgusta, 2022 ,

Sarah Jessica Parker ne postavlja modnih trendov le kot Carrie v uspešnici Seks v mestu.

Sarah Jessica Parker nosi romantično kmečko bluzo, ki se odlično poda k kavbojkam.

Nekateri igralci so skoraj neločljivi od svojih vlog. Emma Watson kot Hermiona Granger na primer. Ali Daniel Craig kot James Bond. Ali, seveda, Sarah Jessica Parker kot njen alter ego Carrie Bradshaw v Seksu v mestu.

Sarah Jessica Parker je v svoji skoraj 40-letni igralski karieri odigrala tudi številne druge vloge. Ena od njih je meščanka Meryl Morgan, ki se z možem znajde v programu za zaščito prič. Zaradi tega se mora iz New Yorka preseliti v podeželsko idilo Skalnega gorovja.

Medtem, ko se v vlogi v filmu “Ste slišali za Morganove?” spopada s podeželjem in kavboji, ima igralka v resnici veliko bolj pozitiven odnos do podeželskega življenja. Vsaj kar zadeva modo. Letos poleti namreč prisega na romantično kmečko bluzo s čipko in preverjenim vzorcem.

Sarah Jessica Parker nosi romantično kmečko bluzo, ki se odlično poda k kavbojkam

Igralka je bluzo nosila na degustaciji svojega vina, ki ga je predstavljala v sodelovanju z družbo Invivo Wines. Romantičen in igriv, a ne preveč otročji poletni trend, je prežet s sivo-belim karirastim vzorcem. Poleg njega so čipkasti detajli, oglat kvadraten izrez in diskretni puhasti rokavi. Igralka je videz kombinirala s sproščeno spleteno pričesko, ogrlico s srebrnimi vezalkami ter rumenim in modrim krilom v kombinaciji vzorcev.

Sarah Jessica Parker na Instagramu

Res je, da gre za precej drzno kombinacijo. Vendar pa je odlično, da lahko kmečko bluzo v slogu Sarah Jessice Parker oblikujete tudi na bolj zadržan in umirjen način. Romantičen, rustikalni videz poletja se odlično ujema s kavbojkami vseh vrst izpranosti in krojev. 

Če igrivi kmečki bluzi dodate džins kratke bermuda hlače, boste v celoti ustrezali trenutnim trendom. Lahko je tudi širšega kroja in ima odprte robove. To še bolj poudari slogovni prelom in naredi videz veliko bolj zanimiv. Celotno kombinacijo nosite z ravnimi sandali, gležnarji ali celo sandali s trakovi in peto.

Vir slik: Vogue