Saša Lendero objavila fotografijo hčerke in komentarji so nepričakovani

ByAna Koren

25. oktobra, 2022
Saša Lendero objavila fotografijo hčerke in komentarji so nepričakovani

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je objavila fotografijo hčerke in komentarji so nepričakovani. Naletela je na odziv, ki ga res ni pričakovala.

Saša Lendero se je v zadnjih dneh preko Instagrama javila iz sanjskega oddiha. S hčerko Ario je odšla na sanjske Tenerife.

Da zares uživata in si v zakladnico spominov spravljata zares lepe trenutke, pričajo tudi njene besede.

“Pozdravčke vam pošiljam iz Siam parka na Tenerifu! Aria je navdušena in temperature vode sploh ne opazi, meni pa se pozna, da sem druga generacija in zelooo opazim, da je voda … khm… res zelo osvežujoča  (beri – ni za strahopetne), hehe
Zrak pa ima okoli 26 stopinj in na soncu je še zelo vroče. Poskusili sva skoraj vse tobogane, plovila, vodne tunele (Aria pa tudi večino sladoledov). Vodna avantura, polna adrenalina je zaključena,” je ob objavljeni fotografiji zapisala mladostna Lendero.

Je pa z zadnjo objavljeno fotografijo, na kateri je skupaj s svojo najstniško hčerko, Saša Lendero naletela na zelo velik odziv. Njeni številni oboževalci so namreč očarani nad lepoto Arie. Mnogi menijo tudi, da je deklica na las podobna svoji lepi materi.

Foto: Zajem zaslona Vir: Bum novice