Saša Lendero z novim partnerjem uživala na Hrvaškem

Saša Lendero z novim partnerjem uživala na Hrvaškem

Saša Lendero z novim partnerjem uživala na Hrvaškem. Prvomajski prazniki so bili kot nalašč za kakšen krajši pobeg od vsakodnevnih skrbi in raziskovanje Slovenije in tujih držav. Za slednje se je odločil tudi znan slovenski glasbenik in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog. S hčerko Ario se je namreč odpravil raziskovati arabski blišč.

Mamica Arie in bivša od Mihe Hercoga Saša Lendero pa je prvomajske praznike in čas brez hčerke izkoristila zase in pobegnila k našim južnim sosedom, na Hrvaško. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah portala Hudo je praznike preživela v Novigradu. A Saša tam  naj ne bila sama.

Po njihovih informacijah jo spremljal njej novi partner, šlo pa naj bi za podjetnika iz Vrhnike.

Golobčka svoje zaljubljenosti ne skrivata več, v eni izmed tamkajšnih restavracij sta si namreč v družbi prijateljev izmenjavala nežne poglede.

Saša je pred kratkim že namignila, da je znova zaljubljena. Na Facebooku je namreč objavila video, v katerem prepeva ljubezensko pesem hrvaške pevke Doris Dragović.

“Zaljubljenost je darilo, ljubezen je odločitev!,” je Saša zapisala pod čustven video, ki pa žal ni več dostopen.

Prepričani smo, da od trenutka, ko bo Saša javnosti svojega novega življenjskega sopotnika predstavila tudi sama ni več daleč.

Vir, Foto: Osebni arhiv

Ne spreglejte…

Je Saša Lendero res sveže zaljubljena? Ne bom obešala na veliki zvon, pravi.

Je Saša Lendero res sveže zaljubljena? Objava Boruta Pahorja na Instagramu je namreč sprožila ugibanja, ali je Saša Lendero sveže zaljubljena.

“Na hodnikih Veseljakovih studiev, kjer sem posnel luštno pogovorno oddajo Iskreno z Majo Oderlap, sem srečal Sašo Lendero. Po moje je sveže zaljubljena, ker je bila tako poredno nasmejana in razigrana,” je zapisal nekdanji predsednik RS… več tukaj.