Saška Lendero: Tisto noč je odšla in del mojega srca z njo

ByAna Koren

25. novembra, 2022
Saška Lendero: Tisto noč je odšla in del mojega srca z njo

Saška Lendero: Tisto noč je odšla in del mojega srca z njo. Saška se je spomnila  na preminulo mamo in na Instagramu delila ganljiv zapis, ki ji ga je namenila.

Slovo od ljubljenih je hudo boleče, kar je v svojem življenju doživela tudi naša priljubljena pevka Saška Lendero. Pred tremi leti je namreč za rakom umrla njena mama. V spomin nanjo je Saška na instagramu objavila ganljiv zapis s fotografijo treh generacij – mame, sebe in hčere.

“Na današnji dan pred tremi leti sem se zavedala, da ne bom nikoli več izrekla besede ‘mami’ in bila slišana. Moja mami je tisto noč odšla. In del mojega srca z njo. A danes ne bom podoživljala njenega odhajanja. Spominjala se bom njene topline, ljubezni in zaupanja med nama. Najinega smeha, pogovorov, njenih vzpodbud, tolažbe, … občutka njene roke na mojem ličku. Spominjala se bom časa, ko je bil svet varen in lep in je njen objem vedno čakal name ter popil moje solze in strahove. Spominjala se bom njenega poguma, volje, ljubezni do življenja in do njene – tako težko pričakovane, vnukinje Arie. Zašepetala bom ‘…Mamči moja ljubljena, tako zelo, zelo močno te pogrešam!…’ in verjela bom, da me sliši!”

Ne spreglejte…
Saša Lendero objavila fotografijo hčerke in komentarji so nepričakovani

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je objavila fotografijo hčerke in komentarji so nepričakovani. Naletela je na odziv, ki ga res ni pričakovala.

Saša Lendero se je v zadnjih dneh preko Instagrama javila iz sanjskega oddiha. S hčerko Ario je odšla na sanjske Tenerife.

Da zares uživata in si v zakladnico spominov spravljata zares lepe trenutke, pričajo tudi njene besede… več tukaj.

Vir: Slovenske novice Foto: Zajem zaslona