Se iskani Dušan Smodej sprehaja po Ljubljani?

Slovenijo je lani pretresla afera o anonimnih in medijskih poročilih o domnevnih spolnih in finančnih zlorabah, ki so letela na Dušana Josipa Smodeja. Smodej je novomeški kulturnik in zastopnik Društva za sodobno kulturo Fotopub.

Številna dekleta na anonimnem instagram profilu Proti nasilju Dušana Smodeja obtoževala spolnega nadlegovanja, naj bi te dni posneli v središču Ljubljane. Na Twitterju kroži videoposnetek, na katerem naj bi se domnevno Smodej sprehodil mimo ene od prodajaln.

Ali gre res za Smodeja ali ne, ne moremo reči. A znano je, da so ljubljanski kriminalisti že sredi oktobra končali preiskavo kaznivih dejanj s področja spolne nedotakljivosti in da nadaljujejo preiskavo, povezano z ugotavljanjem nenamenske porabe javnih sredstev.

vir Foto: Nova24Tv

Požareport #aferaSmolej: Če je vedela Megla, je vedelo tudi uredništvo Mladine, vrh LDS-a

Na ljubljanski sceni pa so trenutno najbolj vroče govorice, da vsi čakajo na “zasebne” fotografije Dušana Smodeja, kjer naj bi bila v glavnih vlogah on, Smodej in Manca Krnel, aktualna zasebna partnerica Luke Mesca, prispevek v uvodu popopra Požar… več tukaj.

#afera Smolej: Policija zaznala sum dejanj zoper spolno nedotakljivost, zdravje in premoženje

S Policije so po odmevni aferi domnevnega spolnega nasilja sporočili, da je intenziteta preiskave ves čas na najvišji stopnji. Opravili so že več deset razgovorov, nekaj oseb, ki bi lahko imele koristne informacije, še iščejo, navaja Policija. Slovenski policisti pri preiskavi sodelujejo tudi z varnostnimi organi več držav, saj se nekatere osebe nahajajo v tujini… več tukaj.

Prava: Mladoletnica *a*la *rac Smodeju v avtu, če ne bi jo ubil!

Portal Prava razkriva novo šokantno poglavje v aferi Smodej. Prava navaja, da naj bi  mladoletnica v avtu Smodeju *a*ala *rac, če ne bi jo ubil! Smodejevi prijatelji so gledali omamljeno z GHB, še navede avtor in se vpraša; kje je policija?… več tukaj.

Požareport: Afera Smodej-Fotopub: zakaj molčijo Mesec, Kordiš, Nika Kovač in še nekateri, vpijejo pa tisti, ki jih članki ne omenjajo?!

Bojan Požar na portalu Požareport nadaljuje z razkrivanjem afere Smodej-Fotopub in se sprašuje zakaj molčijo Mesec, Kordiš, Nika Kovač in še nekateri, vpijejo pa tisti, ki jih članki ne omenjajo?! In nenazadnje, vse – žal tudi – kaže, da se bodo javni in zakulisni napadi na tiste, ki to zgodbo novinarsko bolj preiskovalno pokrivamo, samo še stopnjevali, poudari Požar… več tukaj.

Požareport: Šok za del ljubljanske elite: zakaj je Roman Uranjek naredil samomor? Nove razsežnosti afere Smodej?!

Bojan Požar danes na portalu Požareport razkriva nove morebitne razsežnosti afere Smodej. Del vsega naj bi bil tudi samomor Romana Uranjeka, ki je velik šok za del ljubljanske elite. Večinski mediji so o aferi Smodej molčali celih enajst dni, kar ni naključje, saj naj bi bilo povezano s tem, da naj bi te divje zabave obiskovali tudi nekateri vidni politiki Levice, navede Požar… več tukaj.

By A.K.

One thought on “Se iskani Dušan Smodej sprehaja po Ljubljani?”

Komentar: