Se znani slovenski par res ločuje?

ByAna Koren

3. decembra, 2022

Se znani slovenski par res ločuje? Zbrisal je poročne fotografije!

Se ta znani slovenski par res ločuje? Izbrisal je poročne fotografije in naznanil nov začetek. Razhoda še nista potrdila. 

Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko veljata za enega najbolj talentiranih in najlepših parov pri nas. Žal so govorice o njunem razhodu vse glasnejše. O morebitnem razhodu pričajo tudi njuna dejanja, saj na Alexovem profilu ne najdemo nobene poročne fotografije, nedavno pa je objavil razgled iz novega stanovanja in zapisal: “V vsakem slabem se skriva tudi nekaj lepega. Moj novi razgled.

Alex in Saša sta se poročila pred dvema letoma, a čeprav naj bi se zasebno razhajala, naj bi še vedno sodelovala kot glasbenika…

Vir: Slovenske novice Foto: Mediasped

Ne spreglejte…

Bodybuilder Sadik iz BiH osvojil Ameriko

Bodybuilder Sadik Hadžović je doživel težko otroštvo. Rodil se je leta 1987 v Bosni in Hercegovini, od koder se je z družino v iskanju boljšega življenja kot begunec preselil v ZDA.

V državi, ki jo je razdejala vojna, so bili superjunaki njegovi vzorniki in sanjal je, da jim bo nekega dne podoben. To mu je uspelo. Star je 35 let in je sodeloval na 18 tekmovanjih IFBB Pro lige v kategorijah Men’s Physique in Classic Physique. Dvakrat je zmagal na prestižnem tekmovanju v bodybuildingu New York Pro (2013 in 2022), ter zlato na Arnold Men’s Physique Classic leta 2015. Sodeloval je tudi na tekmovanju Mr. Olimpija… več tukaj.