Seks lutke od zdaj spet dovoljene v Južni Koreji

Južna Koreja je uradno preklicala prepoved uvoza seks lutk in s tem končala dolgoletno razpravo o tem, v kolikšni meri bi se morala vlada vmešavati v zasebno življenje.

Čeprav v Južni Koreji ni zakonov ali predpisov, ki bi prepovedovali uvoz takšnih punčk, je carina zasegla na stotine, morda na tisoče lutk. Carina se je pri tem sklicevala na zakonsko določbo, ki prepoveduje uvoz blaga, ki “krši lepo tradicijo in javno moralo države.”

Uvozniki so se nad takšno prakso pritožili na sodišča. Sodišča so se večinoma strinjala z njimi in ukazala carini, naj ne zaseže seks lutk. Saj, da se uporabljajo v zasebnih prostorih ljudi in ne kršijo človeškega dostojanstva.

Uvoz seks lutk, ki so videti kot otroci, bo še naprej prepovedan

Južnokorejska carinska služba je sporočila, da je začela izvajati spremenjene smernice za uvoz spolnih lutk. Uvoz tistih, ki spominjajo na otroke ali določene osebe, bo medtem še naprej prepovedan. Prodaja spolnih lutke v podobi otrok so prepovedane tudi v ZDA, Avstraliji in Združenem kraljestvu, je sporočila južnokorejska carina.

Carinska odločitev odraža počasne in postopne poteze Južne Koreje, da bi omejila vmešavanje države v zasebno življenje ljudi. Nekatere organizacije za pravice žensk in konservativne skupine bodo verjetno znova izrazile nasprotovanje uporabi spolnih lutk. Člani tovrstnih skupin trdijo, da lutke poglabljajo spolno objektivizacijo žensk in spodkopavajo javno moralo.

Vir Foto: zajem zaslona

Ne spreglejte…

Če obvladate to, ste veliki mojster oralnega seksa

Oralno zadovoljiti žensko ni vedno enostavno. Vsako telo je drugačno in tisto, kar ste se naučili o tem, je lahko prijetno za eno, morda pa ne bo enako prijetno tudi za drugo. Tudi tisto, s čimer lahko pri oralnem seksu ena doseže vrhunec, za drugo morda sploh ni posebej vznemirljivo.

Pretirano draženje klitorisa, premočno grizenje zunanjih in/ali notranjih ustnic ali na primer plapolanje z jezikom brez ‘načrta in programa’, kot da jutri ne obstaja, lahko potlači spolno željo tudi pri najbolj energičnih… več tukaj.

By A.K.

Komentar: