Selena Gomez o Hailey Bieber: ‘Želim, da se neha!’

ByAna Koren

27. marca, 2023

Selena Gomez o Hailey Bieber: ‘Želim, da se neha’

Potem ko je s svojimi profili na družbenih omrežjih začela podirati vse rekorde, je Selena Gomez na Instagramu objavila zgodbo z resno vsebino. Odkar se je pevka razšla z Justinom Bieberjem, jo ​​ves čas primerjajo z njegovo novo partnerko in zdaj ženo Hailey Bieber.

Zvezdnici sta se izmenjevali na “prestolu” najbolj ‘sledene’ ženske na Instagramu. V zadnjem krogu se je Selena vrnila na to mesto.

Njenim sledilcem ni bilo treba veliko, da so sešteli dva in dva in ugotovili, da se je Selena umaknila iz priljubljenega omrežja. Hailey Bieber in Kylie Jenner sta se namreč pred tem norčevali iz nje. Vpletena je tudi njena prijateljica Taylor Swift, ki jo je Selena javno branila. Zdaj pa so Selenini besni oboževalci očitno šli predaleč. Pevka jih je morala nagovoriti.

“Hailey Bieber mi je povedala, da prejema grožnje s smrtjo in veliko negativnih izbruhov sovraštva. To ni tisto, za kar se zavzemam. Nihče ne bi smel doživeti sovraštva ali zlorabe. Vedno sem se zavzemala za prijaznost in želim vse s tem prenehati,” je Selena sporočila svojim sledilcem na Instagramu.

Konec januarja je Selena uradno postala najbolj spremljana ženska na Instagramu, nato pa je prehitela Kylie Jenner – najboljšo prijateljico Hailey Bieber. 

TikTok

Čeprav ji na Instagramu sledi na milijone ljudi, je Selena razkrila, da ima na mobilnem telefonu le TikTok. Komentarji heterjev in trolov so ji namreč preveč prizadeli. Poleg tega pa je preveč časa izgubljala z brskanjem po teh platformah. Pojasnila je, kako je še vedno v stiku s svojimi omrežji. “Ustvarila sem sistem. Vse, kar naredim, pošljem svojemu pomočniku, ki to objavi. Kar zadeva komentarje, bo moja ekipa zbrala nekaj spodbudnih,” je Selena povedala za Vanity Fair… več na Princesa.si

Princesa.si Foto: Instagram