Severina – eno samo srce: Ribiču pomagala obnoviti barko

Priljubljena hrvaška pevka Severina je na svojem Instagram profilu pokazala svojo sočutno plat. V prisrčnem videoposnetku, ki ga je delila s svojimi sledilci, je mogoče videti umetnico, kako pomaga lokalnemu ribiču pri obnovi njegove preperele ribiške ladje. Videoposnetek ujame spokojen trenutek, ko Severina sedi na skalnati plaži, zaviha rokave svoje modre srajce in vzame v roke čopič, ter pomaga pri obnovi plovila.

V naslovu šaljivo piše: “Ribolov in pritožbe glede ribištva.” Občudovalci so objavo hitro preplavili s pohvalnimi komentarji, kot so “Bravo Seve”, “Ti si prava kraljica”, “Je tako srce kot roka”, “Petar Hektorović” in “Lepa slika, zelo humano dejanje”. .” En sledilec jo je hudomušno povabil v mesto Vodice z besedami: “Pridi v Vodice, jaz sem tukaj.”

V zanimivem preobratu je Severina v istem tednu poskrbela tudi za prisrčno srečanje. Na koncertu v Makarski je prekrižala svojo staro prijateljico in sostanovalko Francesko Beroš. Dvojec je skupaj krasil oder in izvedel Severinino uspešnico Virujen u te. Trenutek, pa je pevko ganil do solz.

Severinino nedavno izkazovanje empatije in dobrote, tako pri pomoči ribiču kot pri ponovni vzpostavitvi stika s starim prijateljem. Oboževalcem pa se je z dejanji le še bolj priljubila.

vir Foto: Zajem zaslona Instagram/Index Portal24