Severina o bivšem: Rad me ima, ne more brez mene

Znana hrvaška pevka Severina Vučković je v oddaji “Končno petek” na Radioteleviziji BiH razkrila dolgoletni spor s svojim nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem glede skrbništva nad njunim sinom Aleksandrom. Par se že več kot deset let bori za pravice in skrbništvo nad otrokom, njun odnos pa je že dolgo skrhan.

Severina je v oddaji iskreno spregovorila o svojih občutkih do nekdanjega partnerja in njegove vztrajne zaljubljenosti vanjo. Po besedah pevke naj bi bili njeni bivši partnerji še vedno čustveno navezani nanjo, vključno s Popovićem. “Zdi se mi, da je Popović, tako kot vsi moji bivši, še vedno zaljubljen vame,” je dejala. Dodala je, da bi si že od mladih let želela, da bi vsi, ki se zaljubijo vanjo, ostali zaljubljeni zanjo za vedno.

Glede dolgoletnega spora s Popovićem je Severina priznala, da je bilo težko prenašati muke. Vesela pa je, da ni dovolila, da bi se izgubila in utopila v grenkobi. Kljub vsem težavam je ostala močna in lepa ter se naučila soočati s svojimi izzivi. “Veseli me, da sem se po velikih dogodkih nisem izgubila in utopila v grenkobi. Res bi lahko mesec dni sedela v svojem fotelju in gledala, kaj se je dogajalo z mano, kot da tudi ne bi delala ne vem kaj. In nikoli si nisem izmišljala, menda sem eden tistih karakterjev, ki se jim dogaja, ne da bi si to želeli,” je razkrila pevka.

Kljub dolgoletnemu sporu in čustvenim nihanjem pa je Severina izrazila prepričanje, da se bo zaljubljenost Popovića vanjo verjetno še nadaljevala. “Mislim, da ne. Tako zelo me ima rad, da ne more preživeti niti dneva brez mene. To je bila moja stara želja že od malih nog. Takrat sem se preklinjala, ker sem hotela, da vsi, ki se vame zaljubijo, ostanejo zaljubljeni vame za vedno jaz. Tega sem se šele spomnila pred letom ali dvema,” je iskreno povedala pevka.

Severinina izjava je razkrila njeno trdoživost in moč, da se spopada s težavami ter da ostaja pozitivna. Severina je močna kljub dolgotrajnim izzivom glede skrbništva nad sinom in zapletenemu odnosu z nekdanjim partnerjem.

vir Foto: Severina osebni arhiv Portal24