Severina uživa v čarih Grčije in znanega kuharja

ByAna Koren

21. julija, 2023 ,

Severina uživa v čarih Grčije in znanega kuharja

Priznana pevka Severina je v preteklih tednih osvojila srca oboževalcev z novim albumom “Oprosti”, katerega pesmi so postale pravi hit na YouTube. Vendar pa se zvezdnica ne počiva na lovorikah. Jeseni jo namreč čaka nova vloga članice žirije v glasbenem šovu “Superstar” na Televiziji RTL.

Severina bo v novem glasbenem šovu sedela ob boku kolegov glasbenikov, Tončija Huljića, Niko Turkovića in Filipa Miletića, kjer bodo skupaj določali zmagovalca šova. Srečnež, ki si bo priboril naslov “Superstar”, bo prejel bogato denarno nagrado v višini 50 tisoč evrov.

Pred začetkom napornih obveznosti v šovu si je pevka privoščila zaslužen oddih na počitnicah v Grčiji. Severina je svoje sledilce na družbenih omrežjih razveselila s fotografijami, na katerih uživa na večerji v znani steakhouse restavraciji Nusr-Et, ki je v lasti slavnega turškega kuharja Nusreta Gökçeja, znanega tudi kot Salt B.

Prišel je tiho

“Nusret je prišel tiho na prste,” je zapisala Severina ob fotografijah. Fotografije prikazujejo mojstra žara Nusreta med pripravo mesnih dobrot in postrežbo hrane, ki je znana po njegovi enkratni prezentaciji in okusih. Nusret je kljub nekaterim kritikam, ki ga označujejo za cirkusanta, ki pretirano zaračunava za svoje krožnike, izjemno priljubljen v kulinaričnem svetu. Njegova slava je tako velika, da je bil celo del argentinske reprezentance na svetovnem prvenstvu v Katarju 2022.

Ob Severininih objavah pa so se pojavili tudi različni komentarji, ki so izrazili mnenja o obisku v Nusretovi restavraciji. Kljub temu pa je jasno, da je Severini všeč tako Nusret kot njegova kuhinja. Namenila mu je namreč kar dve objavi na svojem profilu. V opisu fotografij je uporabila parafraziran verz iz svoje uspešnice “Tvoja prva prijateljica”.

Zagotovo se Severina z novimi močmi in svežimi vtisi s počitnic vrača domov. Pripravljena bo na nove izzive in navdušena nad vlogo v šovu “Superstar”. Njeni oboževalci pa že nestrpno čakajo na njeno vrnitev na odre in nove glasbene uspešnice.

vir Foto: zasebni arhiv Portal24