Shakira z maščevalno pesmijo Diss podira latinske rekorde

ByAna Koren

15. januarja, 2023

Shakira z maščevalno pesmijo Diss podira latinske rekorde gledanosti na YouTubu

Pesem Shakire o njenem nekdanjem partnerju Gerardu Piqueju, ki jo je prevaral, je podrla rekorde na YouTubu. Videospot za Out of Your League se je v 24 urah ogledalo več kot 63 milijonov krat, zaradi česar je najbolj gledana latino pesem v tem časovnem obdobju.

45-letna Shakira se je leta 2022 po več kot 10 letih skupnega življenja ločila od nekdanjega nogometaša Barcelone, 35-letnega Piqueja… o tem smo pisali tukaj.

Štiriminutna pesem je prvič, da sta sodelovala Shakira in argentinski producent DJ Bizarrap.

Shakira se je tako pridružila slavnemu seznamu latino izvajalcev, ki podirajo YouTubove rekorde. Na seznamu so že J Balvinom, Luis Fonsi in Daddy Yankee.

To ni njena prva pesem o razhodu. Monotonia je izšla pred tremi meseci, vendar je bila bolj srce parajoča pesem kot pesem, ki je v bistvu za maščevanje.

V Diss skladbi Shakira poje o Piquejevi novi domnevni 23-letni partnerki.

V španščini pravi, da je “vredna dveh 22-letnikov”, razmerje primerja z zamenjavo “Ferrarija za Renault Twingo” in “Rolex za Casio”.

Kritizira tudi njegovo tehniko vadbe, češ da je “veliko časa v telovadnici, a tudi, da tudi možgani potrebujejo malo dela”.

Shakira, katere polno ime je Shakira Isabel Mebarak Ripoll, je obtožena, da španski vladi med letoma 2012 in 2014 ni plačala 14,5 milijona evrov davkov. Tožilstvo je sporočilo, da bo zahtevalo tudi denarno kazen v višini 24 milijonov evrov… več tukaj.

vir Foto: zajem zaslona