Sharon Stone se ob Michaelu Douglasu ni počutila udobno

ByAna Koren

9. januarja, 2023

Sharon Stone se ob Michaelu Douglasu ni počutila udobno

Sharon Stone je priznala, da se med snemanjem Prvinskega nagona ob soigralcu Michaelu Douglasu nikoli ni počutila dobro. Stone hkrati trdi, da je ravno to faktor, zaradi česar je bil film tako odličen.

Verjetno že veste vse o filmu in tudi če ga še niste videli, verjetno prepoznate prizor, kjer lik Sharon Stone zaslišuje policija.

Potem ko je bogati rock zvezdnik umorjen, je glavna osumljenka njegovo dekle Catherine (Sharon Stone). Umor preiskuje detektiv Nick Curran (Michael Douglas), ki kmalu izve, da je lik v Catherinini novi knjigi policijski detektiv, ki je bil umorjen, potem ko se je zaljubil v napačno žensko.

Resnično bistvo filma je napetost, ki nastaja med Stoneom in Douglasom. Njuna lika se namreč lovita, in igralka verjame, da je del razloga, zakaj je tako dobro delovala na platnu, ta, da se ob Douglasu “nikoli počutila udobno”.

Kmalu po izidu filma je Stone v intervjuju povedala, da se namenoma ni želela zbližati z Douglasom. Saj bi se morebitna napetost med njima zunaj kamere lahko prenesla na njuno igro.

“Resnično sem čutila, da je med nama neka čudna, dinamična energija. Nikoli mi ni bilo prijetno ob njem in mislim, da tudi njemu ni bilo prijetno ob meni. To je bilo zame najpomembnejše. Opazovala sem njegove gibe, provocirala njega in uspelo je,” je povedala igralka.

Foto: zajem zaslona

Ne spreglejte…

Predsednik Južnega Sudana se je polulal, novinarji aretirani

Predsednik Južnega Sudana se je polulal v hlače. Po dogodku pa so aretirali šest novinarjev, saj je v javnost pricurljal videoposnetek, ki prikazuje predsednika Salvo Kiira, kako na uradni slovesnosti ob odprtju ceste med predvajanjem državne himne urinira v hlače.

Na začetku posnetka iz sredine decembra se 72-letni predsednik niti ne zaveda, da se mu po hlačah širi madež, ki se pod njegovimi nogami spreminja v lužo. Snemalec, ki je vse snemal, je hitro preklopil na drug kader. Kiir in njegovo spremstvo pa so dojeli, kaj se dogaja… več tukaj.