Slavna pevka pričakuje otroka z enim najbolj zaželenih manekenov

Britanska pevka Pixie Lott in njen mož Oliver Cheshire sta sporočila, da bosta konec poletja prvič postala starša. Lanska poroka 32-letne britanske pop zvezdnice Pixie Lott in njenega izbranca Oliverja Cheshira je bila uvrščena, v Angleška izdaja Vogue, med desetimi najrazkošnejšimi porokami lanskega leta. 35-letni maneken, po splošnem mnenju, velja za enega najbolj zaželenih manekenov na modni sceni. Slavni par je pravkar naznanil, da bosta konec poletja postala starša. Pevka, ki sije od sreče, je veselo novico sporočila na svojem Instagram profilu. Objavila je fotografije moža, ki ji poljublja nosečniški trebušček. Pokazala je tudi ultrazvočne posnetke dojenčka z zadnjega pregleda v maminem trebuščku.

Čeprav je veselo novico doslej delila le z najbližjimi prijatelji in družinskimi člani, je svetlolasa glasbenica razkrila, da je noseča 31 tednov. Na fotografijah kar žari od sreče in ponosa. Rok poroda je ob koncu poletja. Pevka je povedala: ”Navdušena in presrečna sva, da se bo naši družini kmalu pridružil nov, majhen član, zdaj pa je pred nami najtežja naloga – izbira imena.” Dodala je, da mož zelo rad nastavi uho na trebuh in posluša otrokovo gibanje. Zaupala je tudi: ”Kar zadeva nosečnost, je moja vzornica Rihanna, ki tudi v visoki nosečnosti opravi vse svoje obveznosti, zato tudi jaz nameravam delati čim dlje.”

Dolgo načrtovana poroka

Pixie Lott je moža spoznala pred trinajstimi leti. Zaprosil jo je pred londonsko katedralo sv. Pavla novembra 2016. Čeprav sta poroko dolgo načrtovala, sta jo morala na koncu zaradi pandemije koronavirusa večkrat prestaviti.

Poročila sta se junija lani v veličastnem okolju katedrale Ely v Cambridgeu. Nevestino poročno obleko v barvi slonovine je oblikoval Daniel Roseberry, kreator francoske modne hiše Schiaparelli. Njen najbolj vpadljiv del je bil 4,5 metra dolga vlečka, odeta v kristale Swarovski.

Pevka je za dnevnik The Sun opisala skrivnost uspeha in dolgotrajnosti njune zveze: ”Sanjam o veliki družini z veliko otroki, a nikamor se ne mudi, vse ob svojem času. Najin poklic naju vodi na različne konce sveta hkrati, zato je za najin odnos najpomembnejše medsebojno zaupanje, ki sva jih gradila skozi leta.”

vir Foto: Wikimedia Portal24