Slavni hollywoodski igralec se je zaročil, postal bo očka

ByAna Koren

9. aprila, 2023

Slavni hollywoodski igralec se je zaročil, postal bo očka

Hollywoodski igralec Jonah Hill , ki je zaslovel z vlogo pokvarjenega posrednika v filmu Volk z Wall Streeta, vstopa v novo življenjsko obdobje. Shujšal je za dvajset kilogramov, se zaročil in pričakuje prvega otroka.

In vse to so pokazale nove fotografije, na katerih neprepoznavni Hill z dolgo brado deska na plaži v Malibuju, medtem ko njegova zaročenka Olivia Millarje kupovala knjige v eni izmed trgovin v Brentwoodu. Na fotografijah je bil poleg njenega večjega nosečniškega trebuščka, skritega pod kavbojkami na naramnice, lepo viden tudi velik diamantni prstan.

Čeprav Hill o razmerju z Olivio Millar, solastnico spletne trgovine Chasseresse, in tudi o kakršnih koli svojih razmerjih ni nikoli javno spregovoril, so stvari več kot jasne. Njuna ljubezen se je začela lansko pomlad, skupaj živita v njegovi hiši v Malibuju in očitno ni trajalo dolgo, da sta se odločila ustvariti družino.

Komik, igralec in režiser je imel pred Olivio precej burno ljubezensko življenje. Med drugim je hodil z umetnico Erin Galpern , Ali Hoffman , hčerko Dustina Hoffmana , pevko Rito Oro. Leto dni je bil zaročen s stilistko Gianno Santos.

Boj s kilogrami in depresijo

Čeprav nikoli ne komentira svojega ljubezenskega življenja in partnerjev, je odkrito spregovoril o svojem boju z odvečnimi kilogrami in depresijo.

”Večino svojega otroštva sem poslušal, kako debel in neprivlačen sem. In šele v zadnjih štirih letih, ko sem pisal in pripravljal svoj film “Mid90s”, sem začel razumeti, kako zelo me je to pravzaprav prizadelo. Bil sem kot moj junak. Predebel 14-letnik, ki se je želel vklopiti v družbo hiphoperjev in skejterjev, pri čemer sem se počutil nezaželenega in bil vedno na stranskem tiru,” je povedal v oddaji Ellen DeGeneres .

A kljub notranjim težavam je njegova kariera v vzponu. Za vlogi v filmih “Volk z Wall Streeta” in “Igra zmagovalcev” (Moneyball) je bil nominiran za oskarja. Monimiran je bil tudi za številne druge filmske nagrade. Tuddi dobil jih je kar nekaj, a nobene ne moremo primerjati s srečo, ki jo trenutno uživa v zasebnem življenju.

Foto: Wikipedia Princesa.si