ŠPAN, Center mobilnosti, letos praznuje že 40 let

Pred božičem je družinsko podjetje Špan z veliko zabavo praznovalo 40 let obstoja. Iz skromnih začetkov v mali delavnici na Brezovici je Sevniški podjetnik Ludvik Špan danes velik podjetnik in nosilec velikih priznanj.

V družinskem podjetju Špan d.o.o. danes dejavno ustvarja cela družina. Današnja ponudba je plod vizije, ki so ji sledili že od samega začetka – lastnikom vozil ponuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu.

Tak center mobilnosti kot je danes je Ludvik Špan sanjal že pred 40 leti in ga danes dosanjal, a družinsko podjetje, ki ga danes vodi sin Damjan ima še mnogo načrtov in ciljev in se ne mislijo ustaviti z doseženim. Ob 40 obletnici so uradno odprli tudi modern Volkswagnov center izgrajen po zadnjih konceptih nemškega avtomobilskega koncerna.

Proslavi  se  je pridružil tudi družinski prijatelj Matjaž Tomlje, najboljši Slovenski avtomobilist in jim čestital za plodno sodelovje od vseh začetkov do danes.

Zato tudi magnum steklenica penine Walter Wolf, da je prijateljstvo zapečateno !

Ne spreglejte!

Porsche 911 GT3 RS, zverina za na pisto

Avanturiste, ki tako na cesti kot na dirkaški pisti raziskujejo maksimum, bo navdušil najbolj ekstremni serijski 911 doslej, ki se požene vse do osupljive hitrosti 296 km/h. Več… TUKAJ