Spektakel v Cityparku: LEGO Lamborghini v naravni velikosti

V Cityparku se obeta spektakularna razstava, ki bo navdušila ljubitelje avtomobilov in LEGO kock. LEGO-v Sián FKP 37 najmočnejši superšportnik Lamborghini je bil rekonstruiran v naravni velikosti in bo na ogled v Cityparku od petka, 8. septembra do srede, 20. septembra.

Gre za pravi tehnični in umetniški podvig, saj je ekipa strokovnjakov v to repliko vložila neverjetnih 8.660 ur dela. Avtomobil je sestavljen iz več kot 400.000 LEGO kock in tehta več kot dve toni.

Ta edinstvena replika Lamborghinija je izjemno realistična, vključuje delujoče svetlobne elemente in natančno izdelano notranjost. Še posebej izstopa v svoji zeleni barvi, ki je bila nanjo nanesena s posebno UV tehniko barvanja, izvedeno s strani uradnih Lamborghinijevih ličarjev.

Uradna predstavitev replike bo spremljala zabavna prireditev, ki bo potekala v obliki dvo-tedenskega festivala z imenom LEGO® Store Dnevi hitrosti. Med novinarsko predstavitvijo bo avtomobil razkril direktor trgovin LEGO® Store, obljubljeno pa je tudi veliko presenečenje za vse obiskovalce razstave.

Ta edinstvena priložnost, da si ogledate to čudovito repliko Lamborghinija, bo pri nas na voljo prvič, saj gre za del svetovne turneje, ki bo navduševala ljubitelje LEGO kock in avtomobilov. Ne zamudite te izjemne priložnosti za doživetje umetnosti in inovacije v Cityparku.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.