Špela Grošelj se je odzvala na besede Čeglaja

ByA.K.

2. avgusta, 2022

Priljubljena pevka je bila v odzivu kratka in jedrnata.

Potem, ko se je nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj lotil slovenskih spletnih ingfluencerjev, ujezil in užalil marsikoga, je navrgel tudi nekaj informacij o pevki Špeli Grošelj.

Gregor Čeglaj je namreč svojim sledilcem razkril kar nekaj pikantnih podrobnosti. Med drugim je povedal, da mu Špela ni simpatična, saj da je velika banana.

Prav tako je Čeglaj Grošljevo označil kot nekakšno dvoličnico, ki se je preoblekla kar na parkirišču. Njeno bujno oprsje pa je bilo vsem na ogled.  

Po celodnevnem slikanju in snemanju si je Gregor s slavno pevko zaželel skupne fotografije. Ko je Špeli posneto fotografijo pokazal s svojim videzom ni bila zadovoljna. Fotografijo je moral zato popraviti preden mu je dovolila objavo.

Energija Grošljeve Čeglaju ni bila všeč. Čeglaj je v zadnjem času razkril marsikaj. Med drugim tudi, da je bilo njegovo plačilo za sodelovanje v šovu okrog 10.000 evrov. 

Špelin odziv so mnogi nestrpno čakali, bil pa je svojevrsten. Objavila je kar odziv svoje mame Magde Grošelj, ki je na vprašanje »A se tebi zdi, da bi jaz morala komentirati to, kar je Čeglaj rekel?« odgovorila, da ne ve, kdo je Čeglaj, in tako zaključila eno najbolj vročih debat v Sloveniji.

Vir: Slovenke novice Foto: Zajem zaslona