Tanja Ribič in Branko Đurić blestela na Sarajevskem filmskem festivalu

Šesti dan letošnjega Sarajevskega filmskega festivala je bil zaznamovan s prihodom enega najbolj prepoznavnih igralskih parov s tega prostora – Branka Đurića Đura in Tanje Ribič. Zvezdniški par je navdušil na rdeči preprogi. Izkazala pa ste s svojim modnim občutkom in nepozabnim videzom.

Ob tej izjemni priložnosti sta Branko Đurić Đuro in Tanja Ribič izbrala osupljive bele kombinacije, ki sta ju nosila s stilom. Đurić je blestel v beli kostimu, dopolnjenem z eleganco temne majice s kratkimi rokavi ter športnimi belimi Adidas teniskami. Tanja pa je žarela v prefinjeni beli obleki z odprtimi rameni, ki je popolno sledila njeni postavi. Njen videz je bil poudarjen z elegantnimi odprtimi sandali v nežni nude barvi ter srebrno ogrlico. Preprosta in klasična pričeska v obliki ravnega paža je bila čudovito dopolnjena z živahno rdečo šminko.

Njuna prisotnost na festivalu ni bila le modna inspiracija. Pritegnila je tudi pozornost občinstva zaradi njunega praznovanja dveh izjemnih mejnikov. Letos marca sta Branko Đurić Đuro in Tanja Ribič praznovala 30 let ljubezni, obenem pa letos obeležujeta tudi 25. obletnico zakonske zveze. Njuna zgodba se je začela v gledališču v Ljubljani. Skupaj sta takrat zaigrala v predstavi, upodabljajoč moža in ženo. V treh desetletjih skupnega življenja sta ustvarila družino, ki ju obdaja s srečo. Vzgojila sta dve čudoviti hčerki, Zalo in Elo.

Z njuno nepopustljivo ljubeznijo do umetnosti ter medsebojno podporo sta Branko Đurić Đuro in Tanja Ribič navdušila tako na filmskem platnu kot tudi v resničnem življenju. Njun sijajen nastop na letošnjem Sarajevskem filmskem festivalu bo nedvomno ostal v spominu mnogih, kot izjemna zgodba o ljubezni, uspehu in skupnem ustvarjanju.

vir Foto: Slobodna Bosna_Samir Saletović Portal24