Tanja Ribič, TAKO TI JE MALA in čudežni napoj!

ByAna Koren

22. novembra, 2022
Tanja Ribič, TAKO TI JE MALA stand-up in čudežni napoj!

Večno mlada Tanja Ribič je na svojem Instagram profilu delila prav posebno objavo! Mladostna diva slovenke estrade je posnela zanimiv posnetek s katerim domiselno povabi na stand-up predstavo katere del je tudi sama…

Tanja je ob posnetku zapisala: TAKO TI JE, MALA! Spet na cesti! 9.11. Ljutomer, 19.11. Semič, 26.11. Ajdovščina! 🕺🎉🥳🎶🤣🎭🎤🎸 #komedija #standup #igralka #mjuzikel @visitsemic @obcinasemic @gfm.ljutomer

Dve predstavi sta že mimo, tretjo pa zagotovo še ujamete!

TAKO TI JE, MALA

Stand-up muzikal

Stand-up muzikal z enkratno dramsko in filmsko igralko Tanjo Ribič, v katerem boste začutili bogate izkušnje njene 30-letne kariere in drznost, ki si jo lahko privošči le nekdo, ki je že toliko let uspešen na sceni.

Tako ti je, mala je prvi slovenski ženski stand up muzikal. V njem boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o Tanji Ribič. Do solz se boste nasmejali njenim imitacijam in iskreni izpovedi, kako je biti poročen z Bosancem in ostati resen.

Predstava je značilna po hitrih transformacijah in duhovitih iskrenih izpovedih. Tanja spretno prepleta gledališče, glasbo in stand up. Je ena redkih igralk, ki nam v hipu lahko pričara paleto tako ekstremno različnih likov. Premore šalo na svoj račun in prav tako ni prizanesljiva do sonarodnjakov in južnih sosedov.

Vir dela besedila: Smejmo.se; Foto: Zajem zaslona