Tanja Žagar javno spregovorila o prevari. Kaj se dogaja?

ByA.K.

29. oktobra, 2022
Tanja Žagar javno spregovorila o prevari. Kaj se dogaja?

Tanja Žagar javno spregovorila o prevari. To, kar se priljubljeni pevki dogaja zadnje čase, vas bo zelo presenetilo …

Priljubljena slovenska pevka in mamica dveh otrok, je sklenila, da o tem, kar se ji dogaja, javno spregovori in na tak način pojasni vsem, ki jo sprašujejo in pošiljajo sporočila.

“To, kar zadnje čase kroži po internetu, je velika prevara, laž, namerno zavajanje in zloraba mojega imena! Glede na to, da mi vsakodnevno pišete in me sprašujete, vsakemu posebej pa ne morem odgovoriti, sem se odločila, da vas informiram in opozorim po tej poti. Ne nasedajte prevari!!! Vsem želim lep dan in vam pošiljam velikoooo dobre volje!,” je Tanja Žagar zapisala na svojem Facebook profilu. Dodala je tudi fotografijo, s katero je pokazala, kako so videti te prevare.

Tanja je mojstrica, tako na odru kot v domači kuhinji

Lepa pevka, glede na fotografije, ki jih je na Instagramu delila z oboževalci, na dopustu nadvse uživa. Uživajo pa tudi njeni oboževalci, ker jih tako vestno obvešča.

Tanja Žagar je mojstrica – tako na odru kot v domači kuhinji.  Očitno ne more iz svoje kože in je tudi med dopustom razvajala svoje najbližje. Takrat je pokazala, kako jih razvaja s svojo kuhinjo. Spekla je jabolčni zavitek, tisti ta pravi, domač. Glede na fotografijo je moral biti zelo okusen… o tem smo pisali tukaj.

Foto: Facebook Vir: BUM Novice