Taylor Swift ob osvojitvi MTV nagrade napovedala nov album

ByAna Koren

30. avgusta, 2022 ,
Taylor Swift ob osvojitvi MTV nagrade napovedala nov album

Taylor Swift je v nedeljo, ko je na podelitvi MTV Video Music Awards (VMA) prejela glavno nagrado, napovedala nov album. Pevka je na dogodku osvojila več nagrad, vključno z najbolj zaželenim tj. za najboljši videospot: All Too Well

Swiftova je ob dogodku dejala, da je zelo počaščena, da je prejela nagrado. Priložnost je izkoristila, da je oboževalcem povedala, da bo njen naslednji album Midnights izšel 21. oktobra.

Med drugimi zmagovalci so bili Billie Eilish, Lizzo in Harry Styles, Johnny Depp pa je imel vnaprej posnet nastop.

Podelitev so  vodili Nicki Minaj, Jack Harlow in LL Cool J.

Swift trenutno ponovno snema svojih prvih pet albumov. S to potezo želi nad svojo glasbo po sporu s Scooterjem Braunom ponovno pridobiti nadzor.

Nova in zelo razširjena različica All Too Well, videospot za katero je skupaj prejela tri nagrade VMA, je vzeta iz ponovno posnete različice njenega albuma Red iz leta 2012. Videospot za All Too Well, v katerem igrata igralka Stranger Things Sadie Sink in Dylan O’Brien iz Teen Wolf, je prav tako prejel nagrado za najboljšo režijo in najboljši dolgi video.

Swiftova je občinstvu dejala: “Ker ste bili tako radodarni, se mi zdi prav, da vam povem, da moj popolnoma novi album izide 21. oktobra.” Swiftova je novi album opisala kot zbirko glasbe, napisane sredi noči, potovanje skozi grozo in sladke sanje.

Foto: EPA