Tedenski horoskop, 29. oktobra do 4. novembra 2023

Dobrodošli v tedenskem horoskopu! 🌟 Kaj nam prinašajo zvezde od 29. oktobra do 4. novembra 2023? Poglejmo, kaj nam obeta ta teden in kako se bodo različna znamenja odzvala na nebesna sporočila. 🌠✨

Oven (21. marec – 19. april

Morda ste preveč čustveni. Mars, vaš vladajoči planet, vam še vedno nudi trdno podporo, četudi se čustva včasih vmešavajo. Vaša energija bo nihala, vendar se premika v pozitivno smer. Bodite pozorni na ravnotežje.

Bik (20. april – 20. maj)

Težave v komunikaciji se bodo umirile. Merkur vam pomaga pri jasnem razmišljanju, vendar Mars in Saturn postavljata izzive. Bodite bolj prilagodljivi in opustite pričakovanja.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Pozorno poslušajte. Merkur, vaš vladajoči planet, vam je naklonjen. Vendar se pripravite na to, da se partner ne strinja vedno z vami. Pomembno je, da prisluhnete njegovim mnenjem.

Rak (21. junij – 22. julij)

Osebni obeti so dobri. Kljub povečanemu delu ostanite previdni in spoštujte mnenja kolegov. Sodelovanje je ključno za uspeh v tem obdobju.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Osebne težave se lotite pravilno. Venera lahko povzroči čustveno napetost, vendar se osredotočite na reševanje težav. Prihajajoče obdobje bo čas za druženje s prijatelji in družino.

Devica (23. avgust – 22. september)

Imate niz priložnosti za svež zrak. Ne pričakujte velikih preobratov, vendar izkoristite priložnosti za osebno rast. Partnerji naj vam omogočijo, da sledite svojim potrebam.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Večji nadzor nad končnim izidom vaših dejanj. Planeti vam omogočajo, da naredite temeljite spremembe v svojem življenju. Vaša izkušnja bo igrala ključno vlogo pri oblikovanju prihodnosti.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Vse vam gre na roko. Vendar bodite pozorni na morebitne napake ali razkritje zaupnih informacij. Ostanite previdni in pazite, kako ravnate s svojimi dosežki.

Strelec (22. november – 21. december)

Vaše glavno obdobje je sredi tedna. Mars vas še vedno motivira, vendar se osredotočite na finančno stabilnost. Morda se boste morali podati v iskanje novih priložnosti.

Kozorog (22. december – 19. januar)

To je obdobje vrhunskega navdiha. Sanjajte svoje sanje in sledite svoji domišljiji. Prizemljite se in začnite uresničevati svoje načrte.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Zdaj je čas za spremembe na bolje. Uresničite svoje briljantne ideje in prevzemite nadzor nad svojo prihodnostjo. Ne odlašajte več, saj je čas za pozitivne spremembe.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Bodite pripravljeni učiti se iz okoliščin. Mars vas spodbuja k razmišljanju o svojem delu in karieri. Uporabite svoje izkušnje za rast in razvoj v prihodnosti.

vir

Foto: Portal24