Tedenski horoskop: Kaj nam zvezde prinašajo prvi teden septembra

Vstopili smo v september, mesec novih izzivov in priložnosti. Zvezde so za ta teden znova pripravile napoved za vsa astrološka znamenja, ki vam bo pomagala razumeti, kaj lahko pričakujete na področju ljubezni, kariere in zdravja v tem mesecu. Preberite naprej, da odkrijete, kaj vam prinaša tedenska astrološka napoved in kako se lahko pripravite na prihajajoče dogodke v svojem življenju.

Oven

Ljubezen: S svojim šarmom in smislom za humor vam bo uspelo premagati razdaljo v osebnih odnosih, ki se bo iz dneva v dan topila. Vaš dragi vas bo vedno bolj podpiral, pa tudi vi mu ne boste ostali dolžni. Resnično boste veseli tega.

Kariera: Nekoliko več truda boste pokazali v službah, kjer je treba pokazati ustvarjalnost ali kjer je občinstvo. Motivira te. Pri aktivnostih v senci boste delali le toliko, kolikor boste morali, in se ne zavedate, da se lahko tudi tako dvignete.

Zdravje & nasvet: Pojdite v naravo.

Bik

Ljubezen: Pred vami so dnevi polni izletov in zabav. Mnogi bodo izboljšali svoje družabno življenje, spoznali zanimive obraze, med njimi bodo tudi takšni, ki bodo na robu zaljubljenosti. Kolikor boste vi mislili na drugo stran, bo ona mislila na vas.

Kariera: Novi sodelavci pri delu, ki ga opravljate, se bodo pojavili iz drugega delovnega okolja ali celo drugega okolja. Pokazali jim boste, kako se lahko najbolje prilagodijo delu. Polni boste dobrih nasvetov in še boljših namenov. Nekateri bodo prevladovali.

Zdravje & nasvet: Telovadite.

Dvojčka

Ljubezen: Do ljubljene osebe bodite nežni in ne jemljite preveč resno okoliščin, ki vam ne gredo vedno na roko. Dnevi so takšni, da se bo treba prilagoditi. Tisti, ki jim gre bolje in sprejemajo določene kompromise, bodo uživali večje medsebojno zaupanje.

Kariera: Čaka vas veliko dela, s tem pa tudi naporov. Te dni se vam bo zdelo, da vam včasih primanjkuje energije za vse, kar je treba postoriti. Zato je pomembno, da se še bolje organizirate, da boste učinkovitejši. Varčujte z močmi.

Zdravje & nasvet: Spat pojdite zgodaj.

Rak

Ljubezen: Diskretnost in intimnost bosta v teh dneh vaši glavni lastnosti in kriteriji, po katerih se boste ravnali v osebnem življenju. Morda boste svojemu dragemu šli celo na živce, saj bi, ko želi ven, ostali doma. Bodite malo bolj odprti do družbe.

Kariera: Videti bo, da vsi zavlačujejo a čakali ne boste. Enostavno boste vedeli, da se kocke sestavljajo z vedno večjo hitrostjo in na vas je, da se prilagodite po najboljših močeh. Z malo samokontrole bo šlo zlahka. Priložnosti so tam.

Zdravje & nasvet: Pojdite na svoj najljubši šport.

Lev

Ljubezen: Pred vami so dnevi, v katerih bodo pestra ljubezenska doživetja. Tisti, ki ste še samski, naj se uredijo in odpravijo med ljudi, a naj bodo njihova merila realna. Tisti, ki so v zvezi, bodo popolnoma zadovoljni, če ljubljeno osebo sprejmejo takšno, kot je.

Kariera: Radi imate ustvarjalno ali umetniško delo, a dandanes cenite predvsem varna dela. Stabilnost je tema, o kateri boste z veseljem razpravljali s sodelavci. Po omenjenih kriterijih boste usmerjali svoje poslovne interese.

Zdravje & nasvet: Raztegnite sklepe. Sprehodi se.

Devica

Ljubezen: Vsake toliko vas bo zamikalo, da bi se prepirali, pritoževali ali kritizirali drugo stran. Možno je tudi, da vas drugi kritizirajo. Samo z več humorja in samokontrole se lahko stvari izboljšajo. Potrudi se.

Kariera: Odlično priložnost pri svojem delu bodo dobili ustvarjalci pred občinstvom, športniki, pa tudi tisti, ki delajo z mladimi. Zaradi tega bodo nekateri strmoglavili in začeli graditi stolpe v zraku. Možnost obstaja, vendar morate biti realni. Ostani na zemlji, kajti slava je minljiva.

Zdravje & nasvet: Nemirne sanje bodo.

Tehtnica

Ljubezen: Vaši zasebni odnosi bodo dobri, vendar ne boste imeli razloga za navdušenje. To monotonost bodo včasih razbili manjši prepiri ali provokacije. Ne dovolite jim, da se razvijejo. Ostanite mirni in obdržite, kar imate. In to je nekaj.

Kariera: Stvari boste vzeli v svoje roke, dali vse od sebe in naredili velik korak naprej. Tisti, ki delajo z vami, bodo cenili vaš trud. Nekateri morda že zdaj dobijo zasluženo priznanje ali vsaj pohvalo za doseženo.

Zdravje & nasvet: Ne pozabite na dnevne kratke odmore.

Škorpijon

Ljubezen: Ko ste se naučili biti naravnost, se ljubezen spet prebudi. Nekoliko ste presenečeni nad novimi razmerami, a se boste prilagodili. Vsak je raje z nekom kot sam. Vendar se ne pritožujte, tudi ko čutite, da bi se morali.

Kariera: Vse bolj vas bodo zanimale finance ali novi sistemi, ki bi lahko izboljšali dohodek v tem, kar počnete. V tem smislu boste gradili nove načrte. Borili se boste za podporo drugih, da jih uresničite ali vsaj začnete.

Zdravje & nasvet: Vadite jogo vsak dan.

Strelec

Ljubezen: V naslednjih dneh bodo vaša ljubezenska stremljenja večinoma platonske narave. Resda boste vedno bolj čutili potrebo po ljubezni, pa tudi po sanjarjenju o svojih idealih. Zaradi tega bodo nekateri v dilemi, ali naj gredo ven ali se umaknejo v svoj svet.

Kariera: Vaši nadrejeni bi lahko imeli v teh dneh pomembno vlogo pri vaši karieri. Verjetno se bodo odločili za nekaj, kar bo vplivalo na vas. Možno je, da boste tudi sami dobili priložnost za napredovanje. Potrudite se in bodite profesionalni.

Zdravje & nasvet: Zanemarjajte drobne skrbi in živčnost.

Kozorog

Ljubezen: Veseli boste, da vas drugi razumejo. To bo povečalo zaupanje v odnosih, pa tudi vaša pričakovanja do ljubljene osebe. Tisti, ki še iščejo sorodno dušo, se bodo lažje znašli na nenavadnih krajih ali tistih, ki so povezani z umetnostjo.

Kariera: Ko bo teden napredoval, si boste vse bolj želeli na dopust. Tisti, ki tega še ne zmorejo, se bodo verjetno morali ukvarjati z zaostanki, za katere so mislili, da so že zdavnaj končani. Nekoliko jih bo razjezilo. Moraš potrpeti.

Zdravje & nasvet: Vadite koncentracijo.

Vodnar

Ljubezen: Večino prihodnjih dni se boste trudili izpolniti svoja ali tuja ljubezenska pričakovanja. Drugi del tedna prinaša uživanje na bolj diskreten način, a vseeno boste zadovoljni in izpolnjeni. Morda bi le zmanjšal izhode.

Kariera: Verjetno vas bo vse spodbujalo k več aktivnostim, zato bo od vas zahtevana večja angažiranost tudi na delovnem mestu. Nič vam ne bo težko, saj ste čakali na to priložnost. Tudi če delate nadure, boste delali z voljo.

Zdravje & nasvet: Bodite previdnejši s svojimi šefi.

Ribi

Ljubezen: Lep razvoj ljubezenskih dogodkov vas bo spodbudil k organizaciji skupnega izleta ali izleta v kakšen zanimiv kraj za vas in vašo ljubljeno osebo. V veselje bo tako vam kot drugi strani. Tisti, ki so še sami na cesti, najdejo ljubezen.

Kariera: Morda ste utrujeni od delovanja v senci in komaj čakate, da stopite v ospredje. V teh dneh se bodo počasi odprla ena vrata, a da bodo zasijala v polnem sijaju, bo treba še malo počakati. Vendar vsak dan bolj prihajate v ospredje.

Zdravje & nasvet: Ne hitite.

Vir Foto: Pixabay Portal24