Tedenski horoskop od 10.6. do 16.6.: To so znamenja, ki bodo ta teden najsrečnejša!

obala [Foto: Pixabay]

Tedenski horoskop od 10.6. do 16.6.: To so znamenja, ki bodo ta teden najsrečnejša!

Ste pripravljeni na nove izzive in priložnosti, ki jih prinaša teden pred vami? Ne glede na to, ali iščete ljubezen, želite napredovati v karieri ali skrbite za svoje zdravje, naš dnevni horoskop vam bo pomagal razumeti vpliv zvezd na vaše življenje. Odkrijte, kaj vas čaka v naslednjih dneh in kako se najbolje pripraviti na vse, kar prihaja. Najsrečnejša znamenja ta teden bodo dvojčki, tehtnice, raki.

Oven

Ljubezen: Diskretnost in intimnost bosta v teh dneh vaši glavni lastnosti in kriteriji, po katerih se boste ravnali v osebnem življenju. Morda boste svojemu dragemu šli celo na živce, saj bi, ko želi ven, ostali doma. Bodite malo bolj kooperativni.
Kariera: Včasih se vam bo zdelo, da je okoli vas preveč ljudi, s katerimi se morate pogovarjati o nepomembnih stvareh. Naredite izbor in določite, kaj je prednostno. Tako se vam ne bo zdelo, da ste zapravljali čas za nepotrebne premisleke.
Zdravje & Nasvet: Zdrav duh v zdravem telesu.

Bik

Ljubezen: V prihodnjih dneh bo v vašem zasebnem življenju prišlo do postopnega izboljšanja. Ljudje bodo spet postali bolj odprti do vas in obratno. Mnogi bodo svojo zvezo obnovili z odhodom na lep kraj. Samski se boste znova prebudili in zapustili hišo.
Kariera: Še vedno bo nekaj manjših bitk, katerih izid bo odvisen od vaše sposobnosti sodelovanja z drugimi. Potrebovali boste nekaj potrpljenja in to vas bo razjezilo. Kako se boste soočili z zahtevami, ki so vam postavljene, je odvisno od vas. Po potrebi bodite zadržani.
Zdravje & Nasvet: Na silo se ne da narediti ničesar.

Dvojčka

Ljubezen: Vsakdanje strasti in čustva bodo značilnost vašega zasebnega življenja. Stalno se vam bo dogajalo kaj lepega, a ne vedno prijetnega. Mnogi si bodo te dni zapomnili po njihovi dinamiki. V svojo družbo vas bodo povabile osebe nasprotnega spola.
Kariera: Ko boste pridobili potrebne informacije, se boste še bolj zavzeto podali v akcijo. To je verjetno vaš vzpon, ko začnete uresničevati številne svoje načrte. Ne boste pozabili niti ene podrobnosti, a za uspeh se boste morali potruditi.
Zdravje & Nasvet: Delajte korak za korakom.

Rak

Ljubezen: Večino prihodnjih dni boste trpeli ali vsaj na nek način razočarani, ko gre za ljubezen. Počakajte, predvsem zato, ker je to priložnost, da resnično ponovno ocenite sebe in svoja ljubezenska pričakovanja. Stopite korak nazaj in pomislite, pa bo vse bolje.
Kariera: Končno bodo začeli drugi. Informacije, ki ste jih od njih čakali že nekaj časa, bodo prispele. S tem se bodo razjasnile nekatere stvari na operativni ravni dela, zato boste lažje, bolj jasno začeli delati in vedeli boste, kaj je čigava naloga.
Zdravje & Nasvet: Nekateri uživajo v družbi.

Lev

Ljubezen: Verjetno vas bo zabavala skrivnostna ljubezen ali pa boste začutili skušnjavo skrivnega ljubezenskega razmerja. Večinoma boste igrali na šarm in ležernost, pod tem pa se bo skrivalo nekaj drugega. Želeli si boste idealne, globoke ljubezni. Tisti, ki je težko dosegljiv.
Kariera: Vstopate v obdobje, ko bo vaše delo v drugem planu. Dnevi so dobri za domača opravila, zato si, če se le da, vzemite vsaj del letnega dopusta. Tisti, ki to počnejo, bodo večinoma delovali rutinsko. Naredili bodo, kar morajo, vendar bodo v duhu odsotni.
Zdravje & Nasvet: Uživali boste v vsakem športu.

Devica

Ljubezen: Majhne skrbi v zasebnem življenju bodo omilili dobri vplivi na drugih življenjskih področjih. Mnogi bodo pobegnili v službo ali družbo prijateljev in tam ostali, dokler ne naletijo na obetavno zasebno atrakcijo. Z vsemi se boste veliko pogovarjali.
Kariera: Verjetno boste prišli v ospredje. Na vas je, da delate in pokažete, kaj znate. Okoliščine, ljudje in dogodki vam bodo šli v prid. Mnogi bodo dobili pravo priložnost, ki so jo dolgo čakali. Če so profesionalni, bodo večinoma zmagovali.
Zdravje & Nasvet: Ne razbijajte si glave z malenkostmi.

Tehtnica

Ljubezen: V teh dneh boste mešali dva zasebna sloga: enega senzacionalnega, privlačnega, z veliko ljudmi, drugega pa tihega, umaknjenega, običajnega, vsakdanjega. Včasih boste glavna tarča snubcev, drugič pa navaden človek, ki ga opazijo le prijatelji. V redu boš.
Kariera: Ker boste v teh dneh dobili potrebne informacije, se boste z lahkoto lotili dela. Majhni napori bodo povezani s komunikacijo, vendar se boste tudi s to temo lažje spopadli. Nalogi boste kos. Nekaterim boste zgled.
Zdravje & Nasvet: Bodite to, kar v resnici ste.

Škorpijon

Ljubezen: V družbi ljubljene osebe boste verjetno našli tolažbo in mir po napornem delovnem času. Tisti, ki ste še samski, boste po službi težko našli dodatno energijo za ljubezenska osvajanja. Najraje se bodo sprostili v tišini ali v krogu svojih dragih prijateljev.
Kariera: Okrepilo se bo dopisovanje s sodelavci, ki niso iz vašega delovnega mesta. Z njimi se boste povezali in izmenjali poslovne izkušnje. Nekateri bodo potovali tudi zaradi službe. To jih bo osvežilo in v njih prebudilo nove poslovne ideje.
Zdravje & Nasvet: Vaši talenti čakajo, da jih sprostite.

Strelec

Ljubezen: V tem tednu se boste verjetno sprostili. Začele vas bodo zanimati najrazličnejše teme, o katerih boste z veseljem komunicirali z osebami nasprotnega spola. Ljubljena oseba bo opazila to majhno oddaljenost in da vas ne bo narobe razumela, se z njo več pogovarjajte.
Kariera: Prihajajo informacije, ki jih potrebujete. Čakanja imate že dovolj, zato tega ne počnite več. Preprosto sprejmite nova navodila in se potrudite. Bodite realni v svojih pričakovanjih. Rezultati bodo prišli.
Zdravje & Nasvet: Potrpežljiv, rešen.

Kozorog

Ljubezen: Malo zmede bo povezano z vašo potrebo po varnosti. Hitro jo boste pozabili. Imeli boste občutek, da ste povezani s celim svetom, kar bo na vas delovalo spodbudno. Osebni odnosi se bodo razvijali v pozitivno smer.
Kariera: Končno se boste srečali z želenimi izzivi, skozi katere boste lahko pokazali svoje talente. Nekateri bodo prejeli visoke pohvale, na obzorju pa je lahko tudi napredovanje. Zdaj lahko potegnete še več in še bolje. Delaš, ker moraš imeti rad.
Zdravje & Nasvet: Redno se sproščajte.

Vodnar

Ljubezen: Pred vami je teden intenzivnih zmenkov in številnih priložnosti za ljubezen. Vaše družabno življenje bo oživelo in postalo tako bogato, da ga morda sprva sploh ne boste mogli obvladovati. Sprejmite povabila, uredite se in pojdite med ljudi. Z veseljem vas pričakujejo.
Kariera: Vse, kar boste počeli, bo nekako zbledelo v senci. Ker pa se boste svojih prejšnjih uspehov povsem zavedali, vas to, da ne boste v ospredju, ne bo tako motilo, kot bi vas sicer. Vse kocke se ne morejo natančno poravnati hkrati.
Zdravje & Nasvet: Verjemite v boljši jutri.

Ribi

Ljubezen: Atrakcije, na katere boste naleteli vsak dan, bodo prebudile vaše speče sanje o ljubezni iz pravljice. Imeli boste toliko motivacije, da boste morda pretiravali z zabavo. Ne zanemarjajte zaradi vsega svojih dolžnosti na drugih področjih življenja.
Kariera: V teh dneh bo za vas aktivirano vse, kar je povezano z ustvarjalnostjo, mladostjo, športom in odrom. Vse več dela bodo imeli tisti, ki opravljajo omenjene poklice. Vsi ostali bodo na delovnem mestu postali pravi zabavljači, a vseeno profesionalni.
Zdravje & Nasvet: Poiščite veselo družbo.

[Vir: ehoroskop.net]; Portal24; Foto: