Tedenski ljubezenski horoskop: Device potrebujejo zaupanje, tehtnice pobudo

ByAna Koren

6. marca, 2023

Tedenski ljubezenski horoskop: Device potrebujejo zaupanje, tehtnice pobudo

Kdo v odnosu ne zna postaviti meja in kdo ne prisluhne partnerju in njegovim potrebam? Tukaj je tedenski ljubezenski horoskop za vsa znamenja z nasveti in smernicami za srečno in izpopolnjeno ljubezensko življenje. 

Oven

Ljubezensko življenje Ovna je običajno polno strasti in vznemirjenja. Nasvet za Ovne: osredotočite se na svojo spontanost, ne bojte se tvegati v ljubezni.

Bik več na Princesa.si

Ne spreglejte…

Veliki pomladni horoskop za vsa znamenja!

Pred nami je pomladni čas. To je čas, ko se narava prebudi iz zimskega spanja in se začnejo novi cikli rasti in obnavljanja. S tem obdobjem se začenja novo astrološko leto, v nadaljevanju izveste, kaj pomlad prinaša posameznemu znamenju horoskopa.

Oven

Oven je prvo znamenje zodiaka in običajno velja za simbol novih začetkov. Ovnom lahko pomlad prinese nekaj novih priložnosti v karieri, službi ali projektih. Ovni so znani po svojem entuziazmu, zaradi katerega se znajo soočiti z novimi izzivi in ​​prevzeti pobudo v vsaki situaciji. Zato bo Oven ob prihodu pomladi morda začutil nov elan in navdih za korak proti novim ciljem.

Glede na to, da je oven ognjeno znamenje, bi mu lahko pomlad prinesla večjo ustvarjalnost in strast do življenja. Ovni imajo lahko v tem obdobju tudi več energije in vitalnosti, kar bi jih lahko spodbudilo k ukvarjanju s športom ali drugimi aktivnostmi na prostem.

Bik

Biki so rojeni med 20. aprilom in 20. majem. Bikom bo pomlad 2023 prinesla priložnost, da se posvetijo družini in domu. To obdobje bo zanje pomenilo povečano potrebo po stabilnosti in varnosti. Biki so znani po svoji močni volji in vztrajnosti, zato bo pomlad idealen čas za začetek novih projektov ali prevzemanje pobude… več tukaj.