Teh 6 znakov horoskopa bo leta 2024 doživelo dramatične spremembe v ljubezni in zakonu

ByA.K.

15. novembra, 2023 ,
Foto: Portal24 (AI)horoskop, ljubezen Foto: Portal24

Teh 6 znakov horoskopa bo leta 2024 doživelo dramatične spremembe v ljubezni in zakonu

V letu 2024 bo astrologija prinesla dramatične spremembe v ljubezni in zakonu za šest zodiakalnih znakov. Vpliv karmičnih vozlov, ki potekajo vzdolž osi Tehtnica-Oven, bo še naprej oblikoval odnose in ljubezen po vsem svetu. To leto bo zaznamovano z velikim številom ločitev, porok ter globalno revizijo vrednosti ljubezni.

Karmični vozli, zlasti vozel preteklosti Ketu, ki ostaja v Tehtnici do januarja/januarja 2025, nas spodbujajo, da postavimo kvalitetne odnose kot temelj za uresničevanje samega sebe. Pomembno je, da analiziramo svoje odnose in se zavedamo, kako naš partner odraža naš odnos do njega. Negativni scenariji v odnosih, ki jih podzavestno dojemamo kot sprejemljive, zahtevajo preučitev tega, kaj pravzaprav želimo od ljubezenske zveze.

Leto 2024 bo prineslo premike tudi na področju astroloških znamenj:

Oven

Ovni bodo imeli priložnost za dvig v letu 2024. Vozlišče prihodnosti se giblje skozi njihovo znamenje, ponujajoč jim edinstveno priložnost za oceno njihovih obstoječih odnosov. Obdobja od 25. marca do 8. aprila in od 18. septembra do 17. oktobra bodo ključna, saj bodo morali Ovni odločiti, ali bodo nadaljevali svoje razmerje ali legitimirali svojo zvezo.

Samskim Ovnom obeta tudi odličen čas za zmenke, ko bo Jupiter vstopil v njihov sektor potovanj in učenja, z možnostjo srečanja usojene ljubezni.

Tehtnica

Tehtnice bodo v letu 2024 intenzivno analizirale svoje odnose, saj bo vozlišče preteklosti ostalo v njihovem znamenju. Pomembni datumi za preizkušanje odnosov bodo 23. marec in 17. oktober, ko bodo lahko doživele premor ali se odločile za resen korak. Pomlad leta 2024 bo za Tehtnice obetavna, saj bodo imeli priložnost srečati ljubezen svojega življenja med 17. in 20. aprilom ter med 19. in 20. majem.

Dvojčka

Leta 2024 bo planet sreče in vladar zakonskega sektorja, Jupiter, vstopil v znamenje Dvojčkov, kar obeta sorodno dušo. To osebo lahko spoznate skoraj nenadoma, in v enem letu se lahko odločite legitimizirati svoj odnos z njo. Oseba, ki vam je usojena, lahko prihaja iz tujine in je morda starejša od vas.

Za poročene Dvojčke bo september ključen, saj se začenjajo pomembne spremembe v njihovih zvezah, ki jih lahko spremlja tudi denarno nadomestilo.

Devica

Devicam bo vesolje še naprej pomagalo pri preobrazbi in izbiri lastnih prioritet. Mrki med 25. marcem in 8. aprilom bodo prisilili k prevrednotenju odnosa do sebe in izbranih ljudi. Venera bo med 17. in 20. aprilom prinesla svetlo romantiko, odnosi pa se lahko razvijajo izjemno hitro.

Jupiter bo igral ključno vlogo v družinskih in zakonskih sektorjih, s pomembnimi datumi vključno z 26. majem, 14. in 15. avgustom ter 18. septembrom, ki bo prinesel pomembne odločitve in možnost nosečnosti.

Ribi

Ribe bodo v letu 2024 doživele pomembne spremembe v odnosu do partnerja, saj se bodo mrki selili v njihovo znamenje od septembra naprej. Konjunkcija Merkurja z vozlom prihodnosti v Ovnu, ki bo potekala 19. in 20. marca ter od 21. aprila do 1. maja, bo prinesla možnost srečanja osebe svojih sanj. Kljub začetnemu skrivanju ali dopisovanju se boste odločili za nov cikel ljubezni do mlaja v devici 3. septembra.

Za poročene Ribe se jeseni 2024 začenja obdobje zakonskih preizkušenj, s pomembnimi odločitvami ob polni luni 18. septembra in podpisovanjem dokumentov 30. septembra.

Strelec

Strelci bodo vstopili v novo fazo odnosov, saj bo Jupiter vstopil v njihov zakonski sektor. To lahko prinese prekinitev obstoječih zvez ali srečanje sorodne duše. Za samske Strelce se obeta možnost srečanja osebe, ki jim je usojena, medtem ko bodo poročeni Strelci morda razmislili o prekinitvi svojih obstoječih zvez.

Pomembno obdobje se začne septembra 2024 z mrki v karieri in družinskem sektorju, ki lahko prinesejo velike spremembe in premike. Vozlišče preteklosti se bo premaknilo v sektor statusa, kar bo lahko povzročilo spremembo kariere ali ločitev.

vir

Foto: Portal24