The Sandman se z drugo sezono vrača na Netflix!

ByAna Koren

4. novembra, 2022
The Sandman se z drugo sezono vrača na Netflix!

The Sandman se vrača z drugo sezono. Noro popularna serija, ki so jo kritiki in gledalci označili za mojstrovino, je pripravljena za drugo sezono. Serija temelji na ikoničnem stripu Neila Gaimana. Gaiman je navdušen, da bo Netflix nadaljeval njegovo zgodbo.

Novico je končno potrdil tudi Netflix.

Sanje se nadaljujejo

“Milijoni in milijoni ljudi so pozdravili, gledali in vzljubili The Sandmana na Netflixu, od znanih ljubiteljev stripov do ljudi, ki so bili preprosto radovedni in so nato postali obsedeni z Mojstrom sanj, njegovo družino in njihovim dogajanjem,” je dejal Gaiman. ob napovedi Netflixove novice druge sezone.

Mešanica sodobnega mita in temačne fantazije

Netflix je snemanje druge sezone potrdil na svojem Twitter profilu in citiral Gaimana: “Nekaj ​​neverjetnih zgodb čaka na Morpheusa in ostale. Zdaj je čas, da se vrnemo na delo. Imamo družinsko kosilo. Lucifer pa čaka na Morpheusa vrniti se v pekel…”

Ja, res je: The Sandman se bo vrnil na Netflix!

Naj spomnimo, gre za dramo “temne fantazije”, ki se osredotoča na Morpheusa, imenovanega Dream, ki je kozmično bitje, ki nadzoruje vse sanje, medtem ko potuje skozi različne svetove in časovnice, da bi popravil različne napake, ki jih je storil.

Sandmana so opisali kot “bogato mešanico sodobnega mita in temne fantazije, v kateri so sodobna fikcija, zgodovinska drama in legende neopazno prepletene.”

Foto: Netflix