Tiger prevaral ženo vsaj šestdesetkrat, bivša ga toži

ByAna Koren

17. marca, 2023

Tiger prevaral ženo vsaj šestdesetkrat, bivša punca ga toži

Najboljši igralec golfa vseh časov Tiger Woods se zdi magnet za različne škandale. Izven igrišča za golf  živi življenje, ki je pogosto v središču pozornosti javnosti.

Slavnega golfista je nekdanja punca Erica Herman obtožila zlorabe v zvezi in ga po grdem razhodu šestletne zveze tožila. Hermanova prosi sodišče, naj razveljavi pogodbo o zaupnosti, ki jo je podpisala z njim. Pri tem se sklicuje na zvezno zakonodajo, ki velja, ko se v primeru pojavi vprašanje spolnega napada ali spolnega nadlegovanja.

Zakon, ki obstaja od vzpona gibanja #MeToo, je pomagal številnim žrtvam. Te pogodbe so pogosto brezsramno in skoraj morbidno razkazovanje moči. Erica trdi, da jo je Woods, na začetku njunega razmerja, okoli avgusta 2017, prisilil v podpis pogodbe.

V novih dokumentih, ki jih navaja TMZ, odvetniki Erice Herman pravijo, da jo zasebni sklad skuša utišati. Sklad Jupiter Island Irrevocable Homestead Trust vodi Tiger Woods. Preprečiti želijo, da bi spregovorila o njunem razmerju, tako da ji agresivno grozi s pogodbo.

Zahteva 30 milijonov dolarjev odškodnine

Oktobra 2022 je Erica tožila omenjeni sklad, ki je formalno lastnik Woodsovega doma v zalivu Hobe na otoku Jupiter. Otoku, kjer imajo razkošna domovanja Celine Dion, Allen Jackson in številni športniki, večinoma golfisti… več na Princesa.si

Foto: Wikimedia