Tom Cruise ima v pogodbah nenavadno klavzulo

ByAna Koren

27. februarja, 2023

Tom Cruise ima v pogodbah nenavadno klavzulo

Ameriški igralec Tom Cruise je imel v vse filmske pogodbe vgrajeno nenavadno klavzulo. Njegov lik se, v nobeni obliki, ne sme uporabljati v komercialne namene.

Tom je eden najbolje plačanih igralcev na svetu in je igral v številnih akcijskih filmih. Med najbolj znanimi so War of the Worlds, Mission Impossible, Top Gun, Minority Report, Edge of Tomorrow. Nekateri od njih so postali velike uspešnice, a vseeno ne dovoli, da bi bil njegov lik komercializiran.

Vse je prepovedal

Cruise denimo ni dovolil uporabe svojega obraza. Niti za video igre Mission Impossible, War of the Worlds in Minority Report, zato je bil videz glavnega junaka v igrah povsem drugačen. Marsikaterega oboževalca je to razočaralo. Poleg tega ne morete kupiti akcijske figure ali katerega koli drugega uradnega spominka ali igrače z njegovo podobo.  Mnogih zbirateljem to verjetno… več na Princesa.si

Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Paris Hilton razkrila ime svojega novorojenega sina

Paris Hilton je razkrila ime svojega novorojenega sina. “Mojemu čudovitemu fantku je ime Phoenix Barron Hilton Reum. S Carterjem sva tako ponosna, da ga pozdravljava na tem svetu,” je povedala v podcastu This is Paris. Manekenka je povedala, da načrtuje hčerko, ki jo bo poimenovala London… več tukaj.