Toyota širi družino Proace z novim Proace Max – Prihodnost mobilnosti

ByA.K.

28. novembra, 2023 , ,
Proace MAX Toyota Foto: ToyotaProace MAX Toyota Foto: Toyota

Toyota širi družino Proace z novim Proace Max – Prihodnost mobilnosti

Nova generacija gospodarskih vozil je tukaj! Toyota je predstavila svoje najnovejše inovacije v segmentu gospodarskih vozil, ki bodo nedvomno dvignile standarde v industriji. S ponosom predstavljamo Proace Max, povsem novega velikega gospodarskega dostavnika, ki se pridružuje razširjeni družini Toyotinih Proace vozil.

Zahvaljujoč najnovejši generaciji baterijske tehnologije, so vozila iz družine Proace opremljena z bistveno večjim dosegom. Slednje jih dela še bolj privlačna za poslovne uporabnike, ki iščejo trajnostno mobilnost. Toyota je zavezanost ogljični nevtralnosti podkrepila z možnostjo brezemisijskega električnega vozila (BEV) za vse različice Proace.

Novi modeli Proace in Proace City izstopajo s prenovljenim videzom, ki jasno poudarja identiteto znamke Toyota. Proace Max pa vas bo osupnil s svojim prefinjenim sprednjim delom, popolno LED osvetlitvijo in elegantnimi platišči iz lahke zlitine. Notranjost ponuja sodoben dizajn volana, popolnoma digitalne zaslone in napreden Infotainment sistem z vgrajeno navigacijo.

Ugodnosti

Poleg tega bodo kupci lahko uživali v dodatnih ugodnostih, kot so povezane storitve (“Povezane storitve”), ki bodo na voljo za vse nivoje modelov že od samega začetka prodaje.

V seriji Toyota Professional boste našli največje vozilo, ki ponuja impresivno nosilnost in možnosti prostora s šestimi konfiguracijami, dvema različicama medosne razdalje, tremi dolžinami in tremi višinami. Električna različica ima izjemno dosegljivost skoraj 420 km (standard WLTP), kar postavlja nova merila v razredu.

Proace City pa vas bo prepričal s svojo pametno izrabo prostora in dosegom 300 km, kar je prava revolucija v kategoriji manjših dostavnikov.

Poleg tega ne smemo pozabiti na novi Hilux Hybrid 48V, ki zagotavlja izboljšano porabo goriva, boljšo zmogljivost in ohranja legendarno vzdržljivost in zanesljivost Hiluxa. Ta vozilo je idealna izbira za profesionalne voznike, ki iščejo vsestranskost.

Vse te novosti in storitve bodo podrobneje predstavljene na dogodku Toyota Kenshiki Forum 2023 pozneje ta mesec, kar bo potrdilo, da je Toyota Professional ključni igralec v segmentu gospodarskih vozil. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete prihodnost mobilnosti z Toyoto!

vir; Foto: Toyota; Portal24