Trčili sta Violeta Bulc in predsednica Pirc Musar

Twitter ravs, trčili sta Violeta Bulc in predsednica Nataša Pirc Musar

Twitter ravs, trčili sta Violeta Bulc in predsednica Nataša Pirc Musar. Oglasila se je nekdanja evropska komisarka, novoizvoljena predsednica pa ji ni ostala dolžna. 

Novoizvoljena predsednica države Nataša Pirc Musar je hkrati tudi ustanoviteljica združenja Ona ve. Kot je razvidno s spletne strani združenja, je njegov namen druženje strokovnjakinj in medsebojno spodbujanje žensk, da bodo imele več poguma za nastope v medijih in prireditvah.

Članice združenja so se ta teden srečale v Ruski dači, gostja pa je bila tudi predsednica SAB in nekdanja premierka Alenka Bratušek

“Kot prva predsednica vlade sem izredno vesela in ponosna na to, da smo v tem letu Slovenci dobili tudi prvo predsednico DZ in prvo predsednico. Le s spoštovanjem in upoštevanjem obeh spolov in razlik med nami bomo ustvaril družbo, v kateri bomo imeli vsi enake možnosti,” je ob tej priložnosti dejala Bratuškova. Svoje besede je Bratušek objavila tudi na twitterju.

Oglasila se je nekdanja evropska komisarka

Objavo Bratuškove je nato poobjavila Pirc Musarjeva, ki je ob tem pripomnila “Prijeten večer v prijetni družbi.”

A je laskavo komunikacijo med slovenskimi političarkami prekinila nekdanja evropska komisarka Violeta Bulc

“Lepo bi bilo, če bi bil projekt Ona Ve nepolitičen,” je na twitterju okarala novoizvoljeno predsednico. Prepričana je, da je združenje le prikrito orodje levosredinske politične opcije. 

“A gosti se potreba, ko bomo začeli aktivno delovati v dobro ljudi, naroda, skupnosti. Pozivam dame na položaju, da se prizadevajo za slednje.”

Pirc Musarjeva nekdanji komisarki ni ostala dolžna.

“Tole vam pa ni v čast. Vpišite se in delajte skupaj z nami v skupno dobro. Razočarana sem nad vami, da tudi vi govorite na pamet. Na dogodku vas ni bilo.”

https://twitter.com/nmusar/status/1601361078423732224?s=20&t=x_K_dE4BJ-a9vLBFTsUnLQ

Vir: Slovenske novice Foto: Bobo

Ne spreglejte…

Branko Đurić – Đuro pokazal sina, kako sta si podobna!

Branko Đurić – Đuro, ki je že vrsto let srečno poročen s Tanjo Ribič, s katero imata tudi hčeri Zalo in Elo, je pokazal svojega sina.

Branko ima namreč iz prvega zakona sina Filipa, na katerega je izredno ponosen. Ob rojstnem dnevu mu je tako namenil prav posebno čestitko. Delil je skupno fotografijo in pokazal, da sta si podobna… več tukaj.